Konsultchef Byggbranschen

Konsultchef Byggbranschen

Om Jobbet
A-Staffing Construction expanderar och nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team med utgångspunkt från vårt kontor i Hisings Backa. Vi söker en affärsorienterad och målmedveten konsultchef med ansvar för att skapa och utveckla affärer inom byggsektorn i region väst.

A-Staffing Construction är specialiserade på personalförsörjning inom byggsektorn. Vi arbetar framför allt med uthyrning av yrkesarbetare. I region Väst har idag runt 120 yrkesarbetare som hanteras av Göteborgskontoret.
Arbetsbeskrivning
Som Konsultchef hos oss på A-Staffing Construction väntar ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete med många personliga kontakter. Rollen är bred och innehåller många olika arbetsuppgifter såsom rekrytering, personalansvar och kundkontakt med arbetsledare, platschefer och personalchefer.

Som Konsultchef arbetar du självständigt med att matcha, prissätta och tillsätta våra duktiga medarbetare till rätt uppdrag utifrån våra beställares behov. Det innebär rekrytering samt personalansvar för dina medarbetare på uppdrag. Till din hjälp har du A-Staffings processer och kollegor som hjälper dig att nå dina och företagets målsättning.

Du kommer att bli en viktig del i vårt framgångsrika team där du har stor möjlighet att påverka utvecklingen av företagets strategier och processer. Rollen är självständig, omväxlande, utvecklande och vi ser därför vikten av att du redan idag har jobbat i liknande roller eller haft ansvar för likartade kompetensområden.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har flera års arbetslivserfarenhet från bemannings/rekryterings branschen, alternativt arbetslivserfarenhet från byggsektorn.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en resultatinriktad, målmedveten och uthållig person. Du har goda kunskaper i försäljning och dokumentation. Vidare trivs du i en dynamisk miljö där du kontinuerligt ställs inför olika utmaningar. Du är bekväm i dialogen med beställare och anställda. Du är en självgående och strukturerad person med en vilja att driva, utveckla och påverka verksamheten. Du har en förmåga att på ett förtroendeingivande vis bemöta såväl dina anställda som dina kunder. Engagemang, drivkraft och lagspelare är avgörande egenskaper för att lyckas som konsultchef hos oss.

B-körkort är ett krav. Du ska också kunna prata och skriva svenska flytande, samt behärska grundläggande engelska. En akademisk examen inom ekonomi eller personal är meriterande men inget krav.

Stor vikt kommer även läggas vid personlig lämplighet.


Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.astaffing.se/
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/