Installationselektriker Entreprenad Göteborg

Installationselektriker Entreprenad Göteborg

Om Kunden
A-Staffing i Göteborg söker nu ett antal både färdigutbildade elektriker och lärlingar för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Arbetsuppgifterna är sedvanligt arbete som installationselektriker på vår kunders olika entreprenaduppdrag. Tjänsterna avser visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning för rätt person. Många av våra kunder väljer också att direktrekrytera elektriker via oss, då får ni en anställning direkt hos vår kund.

Utbildning och Intyg

Krav för färdigutbildade elektriker är ECY-certifikat eller likvärdigt el-certifikat i Sverige.
För lärlingar krävs godkända gymnasiebetyg från El- och energiprogrammet samt intyg för Skötsel av elanläggningar.
Körkort samt certifikat för liftkort, fallskydd ses som meriterande.

Erfarenhet
Om du har en bred erfarenhet från yrket så är det en fördel, såsom att ha arbetat med entreprenad, installation, ROT automation-installation, felsökning och reparation mm.


Personliga kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har framåtanda och du trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt med kundens behov i fokus kan representera företaget på ett bra sätt.


Lön och anställningsvillkor
Enligt installationsavtalet

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.astaffing.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/