Fullbetalda Service & Installationselektriker för Rekrytering

Fullbetalda Service & Installationselektriker för Rekrytering

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu fullbetalda service & installationselektriker för rekrytering till flera av våra kunder i Göteborg. Du anställs direkt av vår kund.

Som elektriker arbetar du både självständigt och i team, arbetsuppgifterna kommer vara varierande och även tekniskt utmanande. I jobbet kommer du att planera och utföra, felsökning, reparationer och åtgärder på befintliga elinstallationer i kontors och industrilokaler. Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar bland annat: mindre nyinstallationer, kabelbyten/reparationer, service och felsökningar. Det förekommer även jobb på mindre entreprenader vid tillfälle där du skall kunna hjälpa till. Det kan innefatta nyproduktion eller ombyggnad av kontor etc. Då tjänsten kräver en del sociala kontakter ser vi gärna att du vågar ta för dig och ta egna initiativ. I denna tjänst får du en fri vardag där du självständigt planerar dina jobb som ska utföras.


Utbildning och Intyg
Krav: Fullständig El-utbildning Fullbetald elektriker ECY eller likvärdigt el-certifikat godkänt/validerat utlåtande av installatörsföretagen.

Meriter: Erfarenhet inom entreprenad, service eller industri. Erfarenhet som ledande montör. Allmän Behörighet. Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.

Personliga kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har framåtanda och du trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt med kundens behov i fokus kan representera företaget på ett bra sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.astaffing.se/
Sista ansökningsdag 11 apr 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/