Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Elanläggningsansvarig till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Om Jobbet
För kunds räkning söker vi nu en Elanläggningsansvarig.

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du blir en viktig del av ett härligt motiverat team. I rollen som Elanläggningsansvarig kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta med den dagliga driften inom vårt serviceuppdrag. Arbetsuppgifterna innefattar allt från att planera samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom fastigheter i kontors- och industrimiljö.

Arbetsbeskrivning
- Du ansvarar för att elsäkerhetsregelverket och direktiv följs. Arbetet utförs i samverkan med Driftchef, så att all icke-elektriskt och elektriskt arbete inom kontraktet/siten följer gällande elsäkerhetsföreskrifter.
- Utfärdar övergripande anvisningar - t ex driftinstruktioner för anläggningens säkra skötsel, fastställer rutiner för hur och när arbetsbegäran ska tillämpas, även för hur rutiner för driftorder eller kopplingssedel ska användas och utformas samt även anvisningar gällande hur eldriftledare, kopplingsledare, kopplingsbiträde utses.
- Du ger direktiv om och hur bortkoppling av felaktiga elanläggningar ska ske samt vid behov utfärda lokala anvisningar för provning och idrifttagning.
- Ansvarar för att driftschema som innehåller gränser mellan olika elanläggnings ansvarsområden och kontaktuppgifter till dessa är uppdaterad.
- Samverkar skriftligt med övriga elanläggningsansvariga vid anläggningar som står i förbindelse med varandra. Vid behov avropar du och tar hjälp av extern beredskapstekniker och utvalda underleverantörer eller sidoleverantörer samt följer upp deras arbete.
- Inköp av material enligt gällande inköpspolicy ingår i tjänsten.

Utbildning och Intyg
Vi söker dig som har en Elektrikerutbildning med begränsad behörighet B. T ex Gymnasieutbildning med yrkesexamen (gymnasieingenjörsutbildning) eller högskolebehörighet, d v s slutförd, dokumenterad och godkänd svensk/utländsk - översatt - Högskoleutbildning inom el-området samt flera års erfarenhet inom området, har en godkänd ESA-utbildning eller SS-EN 50110 samt även praktisk erfarenhet med att upprätta arbetsorder/kopplingssedlar.

Du har praktisk erfarenhet inom drift, skötsel, underhåll och elektriska installationer på elanläggningar inom specifik spänning - typ: lågspänning eller högspänning, t ex arbete i ställverk, manövrering av brytare. Du har genomgått relevant arbetsmiljöutbildning samt har utbildning i Mobila Arbetsplattformar, Hög Höjd, Anläggningsskötare, Automatikbrandlarmanläggning samt praktisk erfarenhet inom drift, skötsel, underhåll och elektriska installationer.

B-körkort är ett krav

Meriterande: Är auktoriserad elinstallatör för regelefterlevnad. Utbildning och/eller erfarenhet som Industrielektriker, Heta Arbeten och Sprinkler.?

Personliga kvalifikationer
Din personlighet är driven, positiv och engagerad. Du har ett pedagogiskt, prestigelöst och lyhört sätt och du trivs i en dynamisk och föränderlig industrimiljö - nära kollegor och kund. Du behöver vara praktiskt lagd och jobba proaktivt. Som person har du en god samordningsförmåga, är administrativt effektiv och kvalitetsinriktad. Då rollen innebär många kontaktytor - internt och externt, så behöver du ha ett samarbetsvilligt sätt och en mycket god kommunikativ förmåga. Du tar dig an utmaningar med lika delar erfarenhet och kreativitet.

Förbättringsarbete är något du ser som en naturlig del i av arbetet. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar vår kunds vilja att leverera service i världsklass. Vi ser även att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du har också en god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i pressade situationer. För att trivas i rollen ser vi att du, precis som vi, värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du talar och skriver svenska obehindrat och har grundläggande kunskaper i engelska. Dina IT-kunskaper är goda.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 apr. 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare