Arbetsledare/Projektledare till Nolanders Byggservice AB

Arbetsledare/Projektledare till Nolanders Byggservice AB

Om Jobbet
Nu söker vi för en Arbetsledare/Projektledare till Nolanders Byggservice AB.
De arbetar inom Håltagning, Schaktarbeten och Asbestsanering.
Nolanders ingår i VESTUM koncernen.


Arbetsbeskrivning
Som Arbetsledare/Projektledare ansvarar du för att leda, prioritera och genomföra projekt från början till slut tillsammans med dina medarbetare. Du är engagerad både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga planeringen. Du kommer ansvara du för att leda och fördela arbetet och se till att projektet utförs så effektivt som möjligt enligt tidsplan. Du finns där som ett stöd för medarbetarna och leder gruppen framåt.

Personliga kvalifikationer
Din profil För att vara framgångsrik i den här rollen har du flera års erfarenhet som entreprenör i en arbetsledande roll och erfarenhet från att arbeta med samordning i projekt gärna olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, det kan vara alltifrån kommersiella projekt till bostäder. Du har en förståelse för kalkyl och kontraktshantering liksom prognos- och tidsplansarbete och delar gärna din tid mellan att samordna både från kontoret och ute i produktion. Med dig har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.astaffing.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/