Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Arbetsledande VVS montör till Eitech

Ansök nu
Om Kunden
Till vår kund Eitech
rekryterar vi en ansvarfull och driven Arbetsledare VS montör som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom VS-service och projekt. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra. Projektet avser Västlänken i Göteborg.


Arbetsbeskrivning
Som Arbetsledare VS montör på Eitech kommer du främst att arbeta med intressanta projekt och entreprenadarbeten. Du kommer även att arbetsleda inhyrda underleverantörer.

Tjänsten på Eitech innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.
I rollen ingår även:
I rollen ingår även:
* Daglig kontakt med kunder och medarbetare.
* Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar planera, installera och genomföra olika typer av installationer i projekt och entreprenader.
* Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöden och montageordning gentemot uppsatta tidplaner.
* Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare.
* Medverka och genomföra VS-projekt och entreprenader.


Utbildning och Intyg
* Certifierad inom VS och Säker Vatten.
* Van att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.
* Som person är du ordningsam, social och en kreativ problemlösare.
* B-körkort.


Personliga kvalifikationerAnsökan
Intervjuer kommer ske löpande. Tveka inte med att söka.

Startdatum
Omgående

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare