Hoppa till innehåll
A-Finance Nordic AB logotyp

Ekonomiassistent till Centrum Pile

Ansök nu
Centrum Pile AB har Sveriges enskilt största och Europas mest moderna produktionsanläggningar för tillverkning av betongpålar. Med placeringen i Kollanda, Älvängen, cirka tre mil norr om Göteborg, är fabriken strategiskt belägen där den placerar oss i direkt anslutning till våra råvaruleverantörer samt ger oss närhet till viktiga kundmarknader.

Centrum Pile AB tillhör den danska koncernen Per Aarsleff A/S och dess dotterbolag Centrum Group.

Centrum Group är ledande i Europa med tillverkning av prefabricerade betongpålar med fabriker i Sverige, Danmark, England, Tyskland och Polen. Samtliga fabriker är högt automatiserade med egenutvecklade och unika produktionslinjer.

Ansvarsuppgifter och arbetsuppgifter
 • Hantera löneadministration, inklusive beräkning av löner, registrering av tidrapporter och hantering av eventuella lönefrågor.
 • Ansvara för leverantörsreskontra.
 • Vara behjälplig att ta fram underlag, göra extra avstämningar vid Bokslut, budget och årsredovisning.
 • Utföra övriga administrativa uppgifter för hela organisationen.
 • Tillsammans med den nuvarande ekonomiassistenten stötta upp för varandra, så andra arbetsuppgifter än ovan kommer att förekomma.
Utbildning och erfarenhet
 • Relevant utbildning inom ekonomi eller liknande område är meriterande.
 • Ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller liknande roll.
 • God kunskap inom bokföring och ekonomistyrning.
 • Förmåga att arbeta noggrant och strukturerat med god analytisk förmåga.
 • Starka kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta i teammiljö.
 • Erfarenhet av att ha arbetat med eller varit involverad i löneadministration tidigare är en viktig merit. Det är fördelaktigt om du har kunskap om löneberäkningar, skatter och lagstiftning inom området.
Personliga egenskaper

Vi söker en engagerad och ambitiös person som vill vara med och ta både sig själv och bolaget till nya höjder. Vi är ett dynamiskt företag som värdesätter personlig utveckling och strävan efter kunskap.Vi letar efter dig som är prestigelös och har en brinnande vilja att lära dig nya saker. Din entreprenörsdrivna anda är det som kommer driva dig framåt i vårt innovativa arbetsklimat. Du tycker om nya utmaningar och intresserad av att lära dig nytt och öppen för sätta dig in i nya system. Vi behöver någon som är beredd att göra vad som krävs för att uppnå framgång. Du är en lagspelare som alltid ställer upp för teamet och är redo att vara spindeln i nätet när det kommer till det administrativa arbetet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@atalent.se

A-Talent Finance är en del av A-Talent Group och är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.
Mer info
Kontaktperson
Ann Winsborn
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare