Front-end Utvecklare till Zinzino Nordic AB, Göteborg

Front-end Utvecklare till Zinzino Nordic AB, Göteborg

Vi växer och växer och behöver förstärka vårt kompetenta och sammansvetsade team. Är du den som hjälper oss att fortsätta växa? Till vårt IT team söker vi nu en engagerad utvecklare med fokus på front-end och design.

Front-end Utvecklare
Göteborg

Vår arbetsplats präglas av drivkraft och stort fokus på digitala marknadsplattformar och användarvänliga system. Vi är ett starkt och växande team som värdesätter teamwork och framåtanda. Vi närmar oss 100 anställda på huvudkontoret där vi arbetar nära våra kunder och återförsäljare som finns i 34 länder i Europa och Nordamerika. Under hösten 2018 flyttade vi till nyrenoverade lokaler belägna i Västra Frölunda, Göteborg. Inspireras du av en miljö med högt i tak, kollegor med stort engagemang kombinerat med spännande utvecklingsprojekt för IT system? Då kanske det är du som ska vara med och utveckla vår nästa generation av system och applikationer.

Möt några av våra medarbetare på https://www.intenso.se/sv/zinzino

Är du webbutvecklare med gediget intresse för front-end och design? Vi söker nu dig som har djup kunskap inom Html5, CSS och JavaScript men också intresse för design och UX. Arbetet kommer främst ligga i front-end, men det är viktigt att man vid behov kan sätta sig in i bakomliggande kod för vidareutveckling och problemlösning. Du har en unik fingertoppskänsla för att kunna planera och skapa webkoncept ur ett varumärkesbyggande perspektiv med förmågan att designa e-handelsrelaterat material ur ett användarvänligt perspektiv tillsammans med en UX designer.

Vi söker dig som brinner för webbprogrammering och hela tiden strävar efter att utvecklas och hålla dig uppdaterad med det senaste. Du bör ha ett intresse och förståelse för grafisk design, UX, färg och form då du kommer att kvalitetssäkra leveranser ur ett design- och användbarhetsperspektiv.

Vi ser att du har några års erfarenhet och har djup kunskap inom:
  • Html5
  • Css3
  • Bootstrap 3 och 4
  • JavaScript
  • jQuery
Vi ser även att du har kunskap och behärskar något av följande:
  • C#
  • MVC .NET
  • Angular
  • TypeScript
Vi erbjuder
En spännande roll i en växande organisation, goda utvecklingsmöjligheter, och en bra ersättningsnivå med bra förmåner.

Kontakt
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Daniel Vennerstrand CTO, Zinzino Nordic AB, på 0704-402880 eller för frågor om rekryteringsprocessen, Mattias Lyckberg Intenso Teknikrekrytering, på 0733-336080.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Zinzino är ett direktförsäljningsbolag som opererar i Europa och Nordamerika. Vi marknadsför och säljer produkter inom två produktlinjer; Zinzino Health, med fokus på långsiktig hälsa, och Zinzino Coffee, bestående av espressomaskiner, kaffe och te. Vi äger norska forskningsbolaget BioActive Foods AS och produktionsenheten Faun Pharma AS. Zinzino har drygt 120 anställda och finns på 34 marknader i Europa och Nordamerika. Vårt säte är i Göteborg, och vi har kontor i Helsingfors, Riga, Oslo och Florida, USA. Zinzino är ett publikt aktiebolag, noterat på Nasdaq First North. För 2017 uppgick de totala intäkterna till 540 MSEK vilket motsvarade en ökning med 13% mot förgående år. Vi är mycket stolta över att under ett antal år fått utmärkelser som Veckans Affärers "Superföretag" och Dagens Industris Gasellföretag. 2017 mottog vi också utmärkelsen "Årets tillväxtföretag" av branschorganisationen Direct Selling Sweden.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.