Innesälj och orderhantering av reservdelar till Caterpillar

Innesälj och orderhantering av reservdelar till Caterpillar

Om tjänsten
Vi söker nu en innesäljare/ordermottagare till vår reservdelsavdelning med bakgrund inom försäljning och med en stor maskinförståelse.
Våra reservdelssäljare fokuserar på att hitta lösningar t.ex. vid slitage och renoveringar, som skapar mervärde för kunden och företaget. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad samt har en förmåga att prioritera bland många arbetsuppgifter och tar ägandeskap i alla ärenden som hamnar på ditt bord.
Tillsammans med dina närmsta kollegor ansvarar du för reservdelsförsäljningen i Sverige via telefon och mail. Tjänsten kommer vara placerad i Göteborg och du kommer vara en del av den lokala närvaron i västsverige, med kundkontakt över disk för rådgivning och reservdelsutlämning.

De kunder du kommer att vara i daglig kontakt med är allt från entreprenad- och serviceföretag till lantbrukare och privata maskinägare, dessutom kommer du att ansvara för reservdelsförsörjningen internt till våra fält- och verkstadsmekaniker runtom i Sverige.
Vi söker dig som drivs av att hitta lösningar och har en förmåga att identifiera och möta kundens behov på ett konsultativt och serviceinriktat sätt.

Bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har:
* Erfarenhet av självständigt arbete inom försäljning, kundservice och reservdelar.
* God datormognad och kunna arbeta i många system samtidigt
* Kunna förstå och söka i en sprängskiss

* Erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner alternativt ett stort maskinintresse
* Minimum gymnasiekompetens, teknisk inriktning är meriterande
* Erfarenhet av olika affärssystem tex SAP
* Mycket god kunskap i engelska i tal och skrift

Vi erbjuder:
* En omväxlande tjänst i en grupp där dagarna går fort
* Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken
* Zeppelin Sverige är en stabil arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter
* En arbetsgivare som bryr sig om sina anställda!

Placering: Göteborg, Linnarhult (OBS resor till Stockholm förekommer)
Frågor? Ring gruppchef Parts counter Joacim Grinder på tel: 070-508 75 36

Intresserad? Skicka din ansökan så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 21/8-22.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.zeppelin-cat.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.