Projektingenjör till Züblin!

Projektingenjör till Züblin!

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör hos Züblin kommer du att arbeta tätt med arbetsledaren där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Arbetsberedning i form av förberedelser av hur arbetet ska utföras i de olika momenten.
  • Hantera kvalitetsdokumentation.
  • Faktura- och mängdkontroller genom avstämningar.
  • Uppföljning av upprättade tidsplaner hos Züblin samt deras underleverantörer.
Tjänsten passar dig som trivs med att ta stort ansvar och trivs med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid under 1 års tid med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller motsvarande med ett intresse av att arbeta i större projekt med innovativa tekniker. Vi tror att du som söker har arbetat inom branschen i minst 1 år och har erfarenhet av markarbeten. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll som projektingenjör eller om du har erfarenhet som mättekniker och arbetat med kalkyler. Som person tror vi att du är flexibel då arbetsuppgifterna kontinuerligt förändras i takt med att uppgifter tillkommer eller förändras samt har lätt för att komma till rätta i din roll. Vidare tror vi att du är samarbetsvillig då du dagligen kommunicerar med många olika människor och trivs med att arbeta i en bred roll. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom teknik, ekonomi, försäljning/marknadsföring och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker för Züblins räkning en projektingenjör med inriktning mark till byggnationen av Marieholmstunneln i Göteborg. Uppdraget sträcker sig över ett år och är på heltid med chans till förlängning. Vill du vara en del av detta enorma projekt på ett företag som arbetar med innovatia tekniker så tveka inte och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.