Redovisningskonsult till Your CFO!

Redovisningskonsult till Your CFO!

Vill du få chansen att vara en del av ett framåtsträvande bolag som erbjuder digitala lösningar inom redovisning? Your CFO är en redovisningsbyrå i framfas och här får du möjligheten att vara med på resan. Har du några års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult med erfarenhet av kundkontakt? Vår kund ger dig chansen att vara en del av deras expansiva resa och utvecklas tillsammans med dem, häng på!

Om vår kund

Your CFO är en digital redovisningsbyrå belägen i Göteborg som hjälper andra företag med digitala lösningar inom redovisning. De erbjuder allt från löpande bokföring, lönehantering och årsbokslut till rapportering, controlling och ekonomisk rådgivning. Your CFO har ett fokus på digitalisering och automatisering och de arbetar med flera intressanta uppdrag i olika branscher.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult erbjuds du en varierande roll där du får möjligheten att arbeta i ett mindre team med sammansvetsade och kompetenta kollegor. Tjänsten hos vår kund beräknas fortgå i 6 månader med möjlighet till förlängning och övertag till kund. I detta uppdrag är tanken att man kommer att tillhöra teamet i centrala Göteborg samtidigt som man har huvudfokus för en av deras kunder med kontor i Göteborg. Där kommer man att arbeta några dagar i veckan tillsammans med kollegor från Your CFO.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Redovisning och bokslutsarbete
 • Löpande bokföring
 • Finansiell rapportering
 • Lönehantering
 • Kundkontakt och ansvar för egna klienter
 • Övriga administrativa uppgifter
Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då du i denna roll kommer att arbeta i ett flertal ekonomisystem ser vi att du har god datorvana. Det är meriterande om du arbetat med molnbaserad bokföring, gärna i Fortnox. Då kommunikationen internt och med kunder sker på svenska är det ett krav att du talar och skriver obehindrat i svenska.

För att trivas i rollen är du engagerad, driven och har en positiv inställning, du räds inte en utmaning. Vidare uppfattar din omgivning dig som lösningsorienterad med en känsla för service och kvalitet. Eftersom du i rollen hos vår kund arbetar i nära samarbete med dina kollegor är du en självklar lagspelare.

Krav:
 • Några års erfarenhet av redovisning/liknande arbetsuppgifter
 • Har god datorvana och goda kunskaper i Excel
 • Flytande i svenska i tal och skrift
Meriterande:
 • Vana av att arbeta i Netsuite
 • Vana av att arbeta i Fortnox och erfarenhet av molnbaserad bokföring
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se!

Sökord

Redovisningskonsult, Molnbaserat, Digitaliserat, Redovisning, Göteborg, Redovisningsbyrå, Your CFO
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.