Team leader Process engineering till Yara Marine Technologies AB, Göteborg

Team leader Process engineering till Yara Marine Technologies AB, Göteborg

Hjälp oss att skapa en renare värld!

Vi välkomnar det nya lagkravet för hårdare miljöregler. Inom de närmaste fyra åren kommer tusentals fartyg i hela världen behöva ny utrustning för att uppfylla de senaste IMO - avgasutsläppsreglerna.

Vi på Yara Marine Technologies kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö?

Vi befinner oss i ett expansivt läge då vi har flera projekt, och söker dig med erfarenhet inom processteknik inom den marina branshen.

Team leader process engineer

Göteborg


Som team leader ansvarar du för arbetet i gruppen bestående av processingenjörer och rörkonstruktörer som huvudsakligen arbetar med våra SOx avgasreningssystem. I rollen kommer du arbeta med att säkerställa och strukturerar den tekniska processdesignen samt leda, planerar och fördela arbetet i gruppen. Du kommer även vara den som frontar andra tekniska discipliner, R&D, kunder och leverantörer, vilket innebär några resdagar per år.

Din placering kommer att vara i våra nya fräscha lokaler i Göteborg.

"Den marina industrin står inför en stor miljöutmaning med krav på minskade utsläpp. Här är skrubbers en del av lösningen och eftersom det fortfarande är en relativt ny teknik ställs vi ofta inför oväntade utmaningar

Det är spännande att vara en del av YMT, det är mycket som händer i denna bransch och även inom företaget då vi har expanderat mycket det senaste året. Jag uppskattar framförallt den öppna atmosfären där alla strävar mot samma mål och möjligheten att lära mig något nytt varje vecka."

- Sofie Ek, Processingenjör

Dina arbetsuppgifter
 • Stötta och utveckla ditt team
 • Granskning av PID, designberäkningar/analyser, projektspecifika- och upphandlingsspecifikationer
 • Kontakt med leverantörer och granskning av dokument
 • Utveckla designstandarder och guidelines
 • Supportera och ge input till förbättringar och utveckling av företagets produkter och processer
Din profil
 • Kandidatexamen i kemiteknik eller liknande, alternativt motsvarande arbetserfarenhet
 • Flera års samlad erfarenhet av processdesign inom petrokemi-, energi- eller marina industrin
 • Erfaren inom beräkningar av pumpar och rör
 • Goda kunskaper i engelska (svenska är inget krav)
Meriterande
 • Avgasrening
 • FMEA och HAZOP
Som team leader är det viktigt att vara lyhörd med en god samarbetsförmåga som kan engagera och motivera andra. Genom god struktur och ordning driver du teamet och utvecklingen framåt. Då du är representant för företaget gentemot kunder och leverantörer är den sociala förmågan viktig.

Vi erbjuder

En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Nicole Diener 031-704 51 77 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Låt oss tillsammans göra världen till en grönare plats!

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Yara Marine Technologies

Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin. Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustri. Läs mer på www.yaramarine.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.