Redovisningsassistent

Redovisningsassistent

Redovisningsassistent
GöteborgHjälpa oss att skapa en renare värld!

Vi välkomnar det nya lagkravet för hårdare miljöregler. Inom de närmaste fyra åren kommer tusentals fartyg i hela världen behöva ny utrustning för att uppfylla de senaste IMO - avgasutsläppsreglerna. Vi på Yara Marine Technologies kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö?

Vi befinner oss i ett expansivt läge då vi står i starten av flera nya projekt, och söker därför dig med några års erfarenhet inom ekonomi och redovisning. Du kommer ansvara för löpande hantering av leverantörs- och kundfakturor, bokföring och betalningar. Du arbetar nära projekt controllers och rapporterar till business controllern.

Dina arbetsuppgifter
 • Hantering av kund- och leverantörs reskontra.
 • Löpande bokföring
 • Bankärenden och verifikationer
 • Momsredovisning
 • Delaktig i månadsbokslut
 • Lön
 • Registrering av leverantörer och kunder i systemen
 • Påminnelsehantering
Din profil
 • Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande erfarenhet.
 • God systemvana, meriterande om du arbetat i SAP business one, Eyeshare eller Visma lön.
 • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med siffror, är analytisk och problemlösande. Du är strukturerad och ordningsam och kan självständigt driva ditt arbete framåt.

Vi erbjuder

En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad.

Ansökan

Vi vill att du skickar in ditt CV och personliga brev på engelska.

Kontakt För mer information om tjänsten kontakta Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Låt oss tillsammans göra världen till en grönare plats! Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Yara Marine
Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin.Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustri. Läs mer på www.yaramarine.com.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 nov (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.