Rörkonstruktör till Yara Marine Technologies AB, Göteborg

Rörkonstruktör till Yara Marine Technologies AB, GöteborgRörkonstruktör
Göteborg

Hjälp oss att skapa en renare värld!

Vi välkomnar det nya lagkravet för hårdare miljöregler. Inom de närmaste fyra åren kommer tusentals fartyg i hela världen behöva ny utrustning för att uppfylla de senaste IMO - avgasutsläppsreglerna.

Vi på Yara Marine Technologies kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö?

Vi befinner oss i ett expansivt läge då vi står i starten av flera nya projekt, och söker därför dig med erfarenhet inom rörkonstruktion. Du kommer att ingå i gruppen processdesign där du samverkar tätt med kollegor och processingenjörer.

Läs mer om Yara Marines tillväxt här.

Dina arbetsuppgifter
 • Du kommer med fokus på processdesign och mekanisk utrustning jobba i kundspecifika projekt från start till leverans
 • Ta fram P&IDs/ritningar i AutoCAD
 • Ta fram teknisk dokumentation
 • Anpassa tekniska lösningar och funktioner i nära samarbete med processingenjörer/R&D
 • Stötta säljavdelningen med tekniska underlag till offerter och anbud
 • Kontakt med leverantörer av processutrustning så som pumpar och ventiler.
 • Delta i kundmöten
Din profil

Vi söker dig med praktisk eller teoretisk erfarenhet av rörkonstruktion och utrustning för processystem. Du har en process eller mekanisk bakgrund. Som person är du noggrann och prestigelös, du är analytisk och lyhörd med god samarbetsförmåga.
 • Erfarenhet av rördesign
 • Goda kunskaper i AutoCAD
 • Erfarenhet inom beräkningar av pumpar och flöden
 • Kunskaper inom hydrodynamik är meriterande
 • Goda kunskaper i engelska
Vi erbjuder

En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Låt oss tillsammans göra världen till en grönare plats! Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Yara Marine Technologies
Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin.Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustri. Läs mer på www.yaramarine.com.

Sökord: Rörkonstruktör, rörkonstruktion, processdesign, processingenjör, piping engineer,process engineer, CAD- specialist, CAD, AutoCAD, Structural engineer, beräkningsingenjör.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 mars (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.