Koordinator, Göteborg

Koordinator, Göteborg

Koordinator
Göteborg

Vi söker nu en lösningsorienterad och IT-intresserad koordinator som kommer ha ett helhetsansvar för receptionen och de interna systemen. Vi erbjuder en varierande roll där du stöttar upp organisationen med kontorsadministrativa uppgifter samt ansvarar för IT- frågorna internt.

Hjälpa oss att skapa en renare värld!

Vi välkomnar det nya lagkravet för hårdare miljöregler. Inom de närmaste åren kommer tusentals fartyg i hela världen behöva ny utrustning för att uppfylla de senaste IMO - avgasutsläppsreglerna.

Vi på Yara Marine Technologies kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö?

Arbetsuppgifter
  • Du ansvarar för IT-frågorna internt och har kontakt med leverantörerna för de olika systemen.
  • Lägger upp nya användare i domäner och applikationer.
  • Hanterar kommunikation med hyresvärd, inköp av kontorsmaterial och sedvanliga kontorssysslor
  • Ta emot besökare och kunder
  • Supporterar HR manager
Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en serviceorienterad roll. Du har god IT-förståelse och sätter dig snabbt in i nya system. Meriterande om du har arbetat i SAP, Sharepoint eller med websidor. Som person är du prestigelös och trivs med att hantera en stor variation av arbetsuppgifter och har lätt för att prioritera och strukturera din tid. Din kommunikativa förmåga, skriftlig och muntlig är mycket god och du behärskar engelska på en professionell nivå.

Vi erbjuder

En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering. Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Låt oss tillsammans göra världen till en grönare plats!

Om Yara Marine Technologies
Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin. Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustri. Läs mer på www.yaramarine.com.

Sökord: kontorsansvarig, administartör, IT-administratör
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 11 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.