Inköpsadministratör

InköpsadministratörInköpsadministratör
Göteborg

Hjälpa oss att skapa en renare värld!

Vi välkomnar det nya lagkravet för hårdare miljöregler. Inom de närmaste fyra åren kommer tusentals fartyg i hela världen behöva ny utrustning för att uppfylla de senaste IMO - avgasutsläppsreglerna. Vi på Yara Marine Technologies kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö?

Vi befinner oss i ett expansivt läge då vi står i starten av flera nya projekt, och söker därför dig med några års erfarenhet av orderläggning och inköpsadministration. Du kommer att ingå i gruppen Purchasing & Logistics där det idag är 7 st kollegor som arbetar med projektorienterade inköp och transporter. Du kommer arbeta främst med orderadministration i nära samarbetet med inköpare och logistiker samt ha omfattande externa kontakter med leverantörer över hela världen.

Dina arbetsuppgifter
 • Skapa inköpsorder
 • Hantera ordererkännanden
 • Leveransbevakning
 • Fakturahantering
 • Leverantörsutveckling
 • Reklamationshantering
Din profil
 • Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom inköp.
 • Är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.
 • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt en van IT-användare.
 • Har goda kunskaper i Microsoft Office (främst Excel).
 • Du är strukturerad och gillar att ha ordning och reda.
Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad samt har en vilja att utföra arbetet väl. Du är en noggrann person med sinne för struktur och detaljer. Du arbetar gärna i högt tempo och har en förmåga att kunna hålla många bollar i luften. Vidare tror vi att kommunikation och samarbete ligger dig varmt om hjärtat samtidigt som du har god förmåga att arbeta på egen hand.

Vi erbjuder

En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Låt oss tillsammans göra världen till en grönare plats! Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Yara Marine Technologies
Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin.Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustri. Läs mer på www.yaramarine.com.

sökord: Logistiker, speditör, transportbokare, materialplanerare, logistikadministratör, inköpsadministratör, inköpsassistent.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.