Elkonstruktör till Yara Marine Technologies AB, Göteborg

Elkonstruktör till Yara Marine Technologies AB, Göteborg

Elkonstruktör
Göteborg

Hjälpa oss att skapa en renare värld!

Vi välkomnar det nya lagkravet för hårdare miljöregler. Inom de närmaste fyra åren kommer tusentals fartyg i hela världen behöva ny utrustning för att uppfylla de senaste IMO - avgasutsläppsreglerna.

Vi på Yara Marine Technologies kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö?

Vi befinner oss i ett expansivt läge då vi står i starten av flera nya projekt, och söker därför dig med erfarenhet inom el- och automation.

Vi söker en el-konstruktör med erfarenhet från ePLAN P8.Du kommer ingå i en projektgrupp och tillsammans med kollegor ifrån andra discipliner designa el-ritningar för våra automationssystem.

Christoffer Ahlström på Yara Marine berättar om teamets framväxt här.

Dina arbetsuppgifter
 • Designa elskåp efter gällande regler och våra kunders specifikationer
 • Hålla kontakt med apparatskåpsbyggare och följa upp eventuella problem
 • Vara en länk till motsvarande ingenjör på kundens sida och hantera frågor som uppkommer under projektets gång
 • Supportera och ge input till förbättringar och utveckling av företagets produkter och processer.
Dina kvalifikationer
 • Vi söker dig med erfarenhet av elkonstruktion
 • Du har minst 2 års relevant erfarenhet
 • Erfarenhet från ePLAN P8
 • Grundläggande kunskaper från MS Office applikationer
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Din profil
 • Driftig och prestigelös
 • Lyhörd med god samarbetsförmåga samt en lojal och professionell representant för företaget gentemot kunder
 • Trivs bra att jobba både i grupp och självständigt
 • Analytisk och lösningsorienterad
Vi erbjuder
En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-501429 på Intenso Teknikrekrytering.

Låt oss tillsammans göra världen till en grönare plats! Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Yara Marine Technologies

Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin. Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustri. Läs mer på www.yaramarine.com

Sökord: Elkonstruktör, electrical engineer, elingenjör, Automationsingenjör, programmerare, PLC, SIEMENS, Codesys idriftsättningsingenjör, commissioning engineer, automations engineer, resande automationsingenjör.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.