Automationsingenjör

Automationsingenjör

Automationsingenjör

Göteborg

Hjälpa oss att skapa en renare värld!

Vi välkomnar det nya lagkravet för hårdare miljöregler. Inom de närmaste åren kommer tusentals fartyg i hela världen behöva ny utrustning för att uppfylla de senaste IMO - avgasutsläppsreglerna. Vi på Yara Marine Technologies kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö?

Vi befinner oss i ett expansivt läge då vi står i starten av flera nya projekt, och söker därför dig med erfarenhet inom el- och automation som gärna vill resa.

Du kommer att i huvudsak arbeta med idriftagningar av el- och automationssystemen för avgasreningsanläggningar ombord på fartyg och varv runt om i världen. Du kommer arbeta i ett team med 3-4 personer med olika kompetensområden för att få igång anläggningen.

Avdelningschefen Christoffer Ahlström berättar mer kring Yara Marine och teamets framväxt här.

Dina arbetsuppgifter
 • Utföra idrifttagning av el- och automationssystem ombord på fartyg runt om i världen
 • Utföra service, uppgradering och felsökning på levererade system
 • Utföra inspektioner och FAT's av utrustning från underleverantörer
 • Supportera och ge input till förbättringar och utveckling av företagets produkter och processer.
Dina kvalifikationer
 • Vi söker dig med erfarenhet av PLC/HMI-programmering
 • Du har minst 1 år från tidigare erfarenhet av programmering och idrifttagningar och vet vad som fungerar i praktiken
 • Erfarenhet från Codesys, IX Developer, är meriterade
 • Grundläggande kunskaper från MS Office applikationer
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Din profil
 • Självständig, drivande och förmåga att vara kreativ och lösningsorienterad i pressade situationer.
 • Driftig och prestigelös
 • Socialt kompetent och att man kan vara en bra och lojal representant för företaget gentemot kunder
 • Analytisk och lyhörd med god samarbetsförmåga.
 • Tjänsten innebär många resdagar vilket du skall se som ett positivt inslag.
Vi erbjuder

En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Nicole Diener 031-704 51 77 eller Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Låt oss tillsammans göra världen till en grönare plats! Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Yara Marine Technologies
Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin. Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustri. Läs mer på www.yaramarine.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.