HiFi intresserad medarbetare till Kundservice / Kundtjänst

HiFi intresserad medarbetare till Kundservice / Kundtjänst

Kundservice

Vi söker dig som vill arbeta med kundservice inom marknad Home Audio (HIFI) samt Pro Audio. Du kommer vara placerad på vårt kontor i Göteborg med ansvar för Norden. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde omgående.

Arbetet innebär att ta hand om återförsäljare samt kunder via inkommande samtal och e-post. Du ska hjälpa till med förfrågningar och även kunna genomföra försäljningar. Kundservice kommer också ha en stödjande funktion till säljarna, bevaka order, leveranser, besvara eller förmedla förfrågningar. Hantering av prislistor, kundlistor och andra administrativa rutiner ingår i tjänsten. Du kommer ha kontakt med kunder från hela Norden och med våra kollegor i Tyskland. Merförsäljning och problemlösning är naturliga inslag i arbetet. Arbetet innebär även att man deltar på mässor och olika kundaktiviteter med en del resande.

Arbetsbeskrivning
  • Ge återförsäljare och kunder bästa service & support.
  • Ta emot order på telefon och e-post.
  • Hantera kund och prislistor.
  • Söka gods och ge leveransinformation.
  • Delta på mässor och andra säljaktiviteter vilket innebär en del resande.
  • Översättningar, inom språk som du behärskar.
  • Hjälpa till med marknadsaktiviteter.
Profil

För att lyckas i rollen som medarbetare inom kundservice har du minst gymnasial utbildning samt erfarenhet av kundtjänst eller försäljning. Du bör ha ett brinnande intresse för Home Audio (HIFI) eller Pro Audio. Flytande svenska och engelska är ett krav. Kan du även annat nordiskt språk så är det ett plus.

Du som söker är driven och gillar att jobba med olika arbetsuppgifter. Du brinner för att skapa goda kundrelationer. Du är orädd, positiv, stresstålig och har en förmåga att hantera många ärenden samtidigt. Självklart är du utåtriktad och har social förmåga och tycker om att arbeta i ett team.

Du är angelägen om att vilja lära och utvecklas. Goda datorkunskaper ser vi som en förutsättning.

Du innehar körkort

Vad kan vi erbjuda dig?

Yamaha är marknadsledande inom många segment och är innovativa inom sin marknad. Yamaha står för kvalitet och kunderna förväntar sig det bästa från Yamaha. Du blir del av det svenska kontoret men dina arbetsuppgifter täcker hela den Nordiska marknaden. Du kommer bli en del av teamet inom Dealer-support Home Audio/Pro Audio. Vi har kollektivavtal. Arbetstid 8-17. Hälsovård samt frisvårdsbidrag.

Kontaktperson

För mer information om tjänsten kontakta Patrik Björkborg, Branch Operations Manager på Yamaha: 031-89 34 00.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vi ber dig därför att skicka in din ansökan omgående.

Yamaha Music Europe är en del av Yamaha Corporation som idag är ledande tillverkare av musikinstrument, Home Audio (HIFI) samt Pro Audio. Yamaha Corporation grundades 1887 och har sitt säte i Japan medan Yamaha Music Europe har huvudkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har försäljningskontor runt om i Europa varav den nordiska marknaden har sitt huvudkontor i Göteborg. Mer information finner ni på https://se.yamaha.com/

Sökord: Innesäljare, Ordermottagare, Administration, administratör
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 25 juli 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!