Servicetekniker med elkunskap

Servicetekniker med elkunskap

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 12 orter och består idag av ca 180 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik. Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till Göteborg. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

Som Servicetekniker utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnationer av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.

Rollen innebär ett helhetsansvar från planering till utförande och uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till Servicechefen.

Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex i vatten, sjöfart eller verkstadsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse och är duktig på problemlösning.

Du utgår från Göteborg med en lätt kranbil.

Det är viktigare för oss vem du är, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån.

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Körkort är en förutsättning för rollen.

Varmt välkommen din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vajobb.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VA-Rekrytring är ett nischat rekryteringsföretag inom VA och angränsade branscher inom samhällsbyggnad. Våra rekryteringskonsulter är kompetenta inom samhällsbyggnad. Vi ligger alltid steget före, vi har nätverket och förtroendet från kandidaterna inom branschen, en grundsten i vårt viktiga arbete.