Ekonomiansvarig till Xenit

Ekonomiansvarig till Xenit

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Xenit söker en ekonomiansvarig som tycker om att jobba i en bred roll, både högt och lågt. Är du en erfaren och engagerad ekonom som är självständig, ansvarsfull, kommunikativ och driven? Då kan det vara dig vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som ekonomiansvarig på Xenit arbetar du med flertal olika arbetsuppgifter.
  • Månads- och årsbokslut samt rapportering
  • Löpande redovisning, konteringar och betalningar
  • Kund/Levreskontra
  • Lönehantering samt löneadministration
  • Årsredovisning och deklarationer
  • Samarbete med revisorer, försäkringsmäklare samt bank
  • Budget och analysarbete
Utöver ovan arbetsuppgifter så kommer du också ha huvudansvaret för utvecklingen av ekonomifunktionen. Du kommer att arbeta för att processer och funktioner inom din avdelning ständigt förbättras och utvecklas. Det är därför viktigt att du trivs i en roll där du har möjlighet att utveckla arbetssätt och skapa struktur. Du kommer också att vara delaktig i arbetet med GDPR.

Din profil:

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt minst 5 år arbetslivserfarenhet. Du är en framåt och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi söker dig som är strukturerad, ansvarstagande och har ett logiskt tänkande. Vidare ser vi att du är en prestigelös och positiv person som trivs i sammanhang av utveckling och förändring. För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig krävs att du tar egna initiativ och ser möjligheter i förändringar. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor. Vi förutsätter att din engelska är god både i tal och skrift samt att du är van vid att arbeta i Excel.

Organisation:

På Xenit arbetar vi med digital infrastruktur och är specialister inom IT-säkerhet, molnlösningar och mobila arbetssätt. För de som vill ha goda råd är Xenit en IT-partner med ledande kompetens som översätter affärsbehov till säkra och moderna digitala tjänster. Vi ger våra kunders medarbetare bättre förutsättningar till distansarbete, samarbete mellan kontor och frihet i val av enheter, arbetstider och arbetsplats. På ett sätt med hög säkerhetsmedvetenhet. Våra kunder verkar främst inom tillväxtbolag, professionella tjänster samt hälsa och sjukvård. Vårt uppdrag är att inspirera, utmana och vägleda såväl människor och organisationer till en högre nivå av digitalisering.

Vi sitter i fina lokaler med stort fokus på trivsel, ergonomi och funktion. Vi tycker att det är viktigt att träffa sina kollegor varje dag och lära av varandra genom kunskapsutbyte och mentorskap. Nu får du chansen att följa med oss och våra kunder på digitaliseringsresan framåt. Välkommen till Xenit!

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Xenit med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!