Seniora projektledare till ProgressLEAD i Göteborg

Seniora projektledare till ProgressLEAD i Göteborg

Är det roligaste du vet att driva stora projekt? Vill du utvecklas tillsammans med andra erfarna och fantastiska projektledare?

ProgressLEAD ligger i framkant när det kommer till projektledning. På ProgressLEAD leder vi progress, i alla uppdrag vi tar oss an och med stort engagemang och driv. Vi letar nu efter nya kollegor som förstår hur man levererar värde utöver det vanliga till våra nuvarande och framtida kunder.

Det som kännetecknar ProgressLEAD är ett gemensamt driv av att vilja växa, vara med och vidareutveckla bolaget och driva framgångsrika projekt. Här finns en hög energinivå och det satsas mycket på att du som konsult ska trivas, utvecklas i en positiv miljö.

Vad söker vi?

Arbetet som projektledare kan innehålla allt ifrån att leda utrullningar av nya system, migreringsprojekt, agera beställare mot externa leverantörer till att leda förstudier.
Projektmässigt bär du ansvaret för att leda det operativa arbetet, rapportera, planera och fördela uppgifter inom projektet. För att nå utsatta mål är det viktigt att vara resultatorienterad, drivande och kommunikativ.
För att kunna lyckas med ett projekt är det av stor vikt att du använder din sociala kompetens till att vara en god kommunikatör som skapar förtroende och bygger långsiktiga relationer. Kommunikationen, både med projektmedlemmar och projektets intressenter är ofta avgörande för att lyckas.

Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och är trygg i att hantera stora budgetar och snäva tidsplaner. För att vara rätt för oss på ProgressLEAD vill vi att du har flera års erfarenhet som projektledare eller liknande roll och kan kommunicera med alla nivåer inom ett företag. Du är bekväm med att tala inför andra och tar naturligt ledningen i en grupp.

Rollen kräver:
  • Flera års erfarenhet i rollen som projektledare eller liknande roll
  • Ett stort kontaktnät med goda referenser
  • Förmåga att engagera och motivera andra
  • Erfarenhet att jobba mot en styrgrupp
  • IT erfarenhet
Vi ser gärna att du även har följande:
  • Certifiering inom projektledning (PMP, IPMA etc.) och/eller Agila metoder som SCRUM eller SAFe
  • Erfarenhet från konsultbranschen
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan så ses vi förhoppningsvis inom kort!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (49 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

På XBUS - Excellent Business Services arbetar vi utifrån de tre ledorden: kompetens, hårt arbete och att ha roligt. Vi vet att de bästa prestationerna skapas när vi jobbar tillsammans i en lustfylld miljö där skrattet alltid är nära. När du kliver in hos oss känner du familjekänslan och glädjen i våra trivsamma lokaler.

Vi utgår från våra kunders behov och tillhandahåller stödtjänster inom HR, Rekrytering, Ekonomi, Marknadsföring & Kommunikation, Kontorshotell och Office Support. På så sätt kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet och göra det som de är bäst på, så tar vi hand om allt det andra. Kvalitet, engagemang och lekfullhet genomsyrar vår verksamhet och hela vårt arbetssätt. Vi arbetar engagerat med hög kvalitet och har stor kompetens bland våra medarbetare till marknadsmässiga priser. Allt detta får du alltså under samma tak hos XBUS - Excellent Business Services, det kan ju inte bli bättre!