Innesäljare med ledande funktion

Innesäljare med ledande funktion

Vi söker nu en ansvarsfull och kunnig innesäljare med ledande roll till den dagliga verksamheten i vårt team! Du kommer att arbeta hos en trygg arbetsgivare där service och kvalité genomsyrar alla led och där ett starkt lagarbete är avgörande för att nå våra gemensamma mål. Det är en bred och utmanande roll i nära samarbete med hela företagets organisation.

Om tjänsten;

Rollen som ledande innesäljare är en spännande roll som kräver både säljerfarenhet, ansvar och ledarskap. Dina huvudsakliga och dagliga uppgifter består till stor del av sälj/order/offert samt inköp tillsammans med två av våra innesäljare där du har möjlighet att påverka sortiment, rutiner och strukturer. Du kommer ha en nyckelroll i vår verksamhet med ett övergripande ansvar för den dagliga driften tillsammans med dina kollegor. Branschkunskap är extra meriterande.

Kvalifikationer;

Vi ser att du har relevant erfarenhet av sälj och att du är väl orienterad i en stor del av bygghandelns breda sortiment.

Du har lätt för att samarbeta, brinner för att göra ett bra jobb, är ordningsam, och tycker om ett varierande arbete. Vi vill att du ser långsiktigt på din tjänst, är strukturerad och vill engagera dig i ditt arbete.

Som person är du en lagspelare och brinner för service och kundrelationer. Du har lätt för att växla tempo och hugga i där det krävs.

Om Ansökan;
I denna rekrytering kommer vi löpande hantera urval och intervjuer, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!
Ansökningar utan relevant bakgrund kommer inte att behandlas.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lars Wallin
Email Mejla Lars Wallin
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om XL-bygg Nihlmarks trä;

Nihlmarks trä har en lång historia på göteborgsmarknaden. Vi är 10 personer i den dagliga driften bestående av sälj/inköp, lager och chaufförer.
Vi levererar byggmaterial främst till proffskunder. Det mesta genom leverans med våra bilar men även genom hämtning på vår anläggning. Vi tror på långsiktiga kundrelationer med hög servicenivå för att vara det naturliga valet för våra kunder.