Regional Sales Manager till XAL, Göteborg / Malmö

Regional Sales Manager till XAL, Göteborg / Malmö

Regional Sales Manager

till Göteborg / Malmö

Som Regional Sales Manager på XAL kommer du att bearbeta och utveckla befintliga kunder och samtidigt arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter. Detta gör du genom att sälja innovativa och skräddarsydda premiumlösningar inom belysning till föreskrivande led samt bibehålla och utveckla långsiktiga kundrelationer. Kunderna i föreskrivande led är t.ex. ljusdesigners, arkitekter, inredningsarkitekter, elentreprenörer samt fastighetsägare/slutkund.

Läs mer om våra produkter på https://www.xal.com/en/products/overview

En spännande och utvecklande roll på ett ungt företag under tillväxt, där du som säljare har ett flexibelt arbete med en stor portion av kreativitet och frihet under ansvar. Du kommer att arbeta i ett modernt familjeföretag med 25 år i ryggen som tänker långsiktigt och innovativt. Du får möjligheten att vara en del av ett trendigt företag som är attraktivt bland sina kunder och premiumkonsumenter.

"Det är ett kul företag som växer och det ligger i framkant i teknikutveckling i vårt skrå. Man är ofta varmt välkomna ut till kunder, vilket är trevligt. Säljprocessen ser väldigt olika ut från klient till klient, vissa vill ha snabba tips och andra vill ha ett mer utförligt underlag. Vi försöker vara ute hos kunder så mycket som möjligt, och vara "top of mind" hos företaget. Det satsas mycket på kundrelationer."

- Fredrik Amnäs, Regional Sales Manager

Vi erbjuder

Du kommer att få en gedigen introduktion på huvudkontoret i Österrike samt löpande utbildning i Belgien, Stockholm samt på plats i din hemort. Här får du möjlighet att lära känna och knyta kontakt med dina nya kollegor både internationellt och regionalt. Just nu är vi fyra personer som arbetar med den svenska marknaden, med planer på att växa, och internationellt är vi ca 1300 anställda.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och företagsbil, under året har vi även gemensamma aktiviteter som mässor, middagar och avslutningar för att höja trivseln hos våra medarbetare.

"XAL är ett framgångsrikt och snabbt växande företag med innovativa belysningslösningar. Vi har haft en egen distribution på den svenska marknaden i ca tre år och ser en fortsatt bra tillväxt,
För att lyckas i denna roll krävs det att man är service minded, ansvarstagande, har ett intresse för teknik och design.
"


- Rikard Henning, Sales Director

Din profil

Vi ser gärna att du
  • har tidigare erfarenhet från försäljning och att driva säljprocesser
  • kommer du från en liknande bransch inom "high-end" är det mycket meriterande
  • har tidigare erfarenhet av att bearbeta föreskrivande led
  • är ansvarstagande med stark egen drivkraft
  • har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder
  • är resultatinriktad med ett stort affärssinne
  • vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité måste vara i fokus
  • talar och skriver svenska och engelska flytande
  • har en teknisk utbildning (meriterande)
  • vi lägger stor vikt vid personlighet och att du kan arbeta självständigt
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Töllinen på 0720-71 13 19.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 2 apr 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XAL är en
ledande tillverkare av högkvalitativa ljus och belysningssystem för butiker, kontor, hotell och hem. Huvudkontoret finns i Graz, Österrike och grundades
1989. Passionen för ljus har tagit XAL långt, inte bara tekniskt - som LED-pionjärer
- utan också geografiskt: idag är XAL ett globalt företag med cirka 1 300 anställda, egna forsknings-, produktions- och försäljningsanläggningar på 30 internationella platser och ett partnernätverk som sträcker sig över fem kontinenter. Välkommen till XAL: s värld.


Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare