Account Manager / Säljare till World In Property, Göteborg

Account Manager / Säljare till World In Property, Göteborg

Account Manager / Säljare

Göteborg

World In Property befinner sig i en expansiv fas med stark förankring på marknaden som skall fortsätta att ta marknadsandelar.

Arbetsbeskrivning

Inledningsvis kommer du mestadels att arbeta med uppsökande försäljning mot företag som har en anknytning till fastighetsbranschen. Våra kunder finns över hela landet och är intresserade av vad vi har att erbjuda gällande webbaserade annonseringslösningar, utbildningar, seminarier, konferenser samt ett tryckt magasin som ges ut två gånger per år. I denna roll handlar det om att skapa långsiktiga relationer och hjälpa kunderna att marknadsföra sig i våra kanaler.

Vi erbjuder

Du kommer in i ett tidigt skede i en liten organisation bestående av fyra drivna medarbetare med tydligt entreprenörskap. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka samt fortsätta ta marknadsandelar. Det är ett fritt och flexibelt arbete där du själv disponerar din tid. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor med fast lön samt bra provision baserat på prestation.

"Vi är det lilla företaget med stora ambitioner som har alla förutsättningar att växa. Vi ser gärna en person som vill vara med och forma vår framtid tillsammans. Det finns stora chanser avancemang inom företaget och vi kommer inom ett till två år behöva en försäljningschef, men först måste man visa framfötterna som vår nya stjärnsäljare."

Läs mer vad Oscar Lindqvist har att berätta om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/worldinproperty

Din profil

Vi vill anställda dig som har dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning. Branscherfarenhet är meriterande, alternativt har du arbetat med försäljning inom de bolag där våra kunder verkar.

Vidare är du:
  • Affärsmässig och förtroendegivande
  • Tävlingsinriktad och driven
  • Tålmodig och långsiktig
  • En person som vill vara med och påverka med tydligt entreprenörskap


Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen AB i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsulter Kim Storm på 031-7045182 eller Hampus Johansson 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 juni 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

World in Property erbjuder dagligen relevanta och djupgående nyheter för den kommersiella fastighetsmarknaden. Vi håller i mer än 25 konferenser och seminarier per år för både utvecklare, entreprenörer, investerare, administratörer inom fastighetsmarknaden, juridiska rådgivare och jurister, ingenjörer, arkitekter, yrkesverksamma inom finansiering, fastighetsmäklare samt offentliga och statliga representanter.

Sökord: försäljare, account management, fältsäljare, utesäljare, mediasäljare, annonsförsäljning, annonssäljare