Nätverkstekniker till Göteborg

Nätverkstekniker till Göteborg

Vi söker nu en driven Nätverkstekniker som vill jobba med attraktiva uppdrag i Göteborg!

Aranya är en av Sveriges ledande bolag inom säkerhetsrelaterade tjänster och nätverkskommunikation som dagligen hjälper några av Sveriges största företag med drift och utveckling av deras nätverk och säkerhetsmiljöer. Företaget grundades 2014 och är idag 22 medarbetare med kontor i Göteborg och Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Daglig drift av LAN, WLAN & brandväggar
  • Installationer hos kunder
  • Felsökning av problem hos kunder
  • Utveckling av befintliga nätverksmiljöer
  • Drift av deras tjänstekunders nätverksmiljöer
I rollen som nätverkstekniker kommer ha projektbaserade uppdrag i Göteborgsområdet. Du kommer bistå med kompetens inom routing, LAN, WLAN samt brandväggar från välkända leverantörer, främst Cisco.

Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning för rollen med minst ett års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker eller liknande roll där du arbetat med routing/switching och erfarenhet av att designa, implementera och felsöka trådade och trådlösa nätverk. Vi ser även att du kan ha jobbat med att designa, implementera och felsöka säkerhetslösningar (brandväggar och VPN) i varierande miljöer.

Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du har ett tekniskt intresse och ett stort driv att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Meriterande om du Cisco Certifiering och andra IT-relaterade kunskaper som du kan bidra med, t.ex Scripting/Programmering, VPN, Klienthantering, MDM, Serverteknik, RADIUS, Certifikatshantering (PKI), Identitetshantering, osv.

Om WorkWeb
WorkWeb är är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Projektbaserade uppdrag i Göteborgsområdet
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och Aranyas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.