Elektriker

Elektriker

För kunds räkning söker vi nu en Installationselektriker som vill arbeta med intressanta projekt i Göteborg med omnejd!

Kund genomför uppdrag som innebär service och installation av elanläggningar inom industri, bostäder och kontor. Med en mångårig erfarenhet av att serva el- och teleinstallationer är företaget ett ledande fullservice företag i Göteborg. Idag består företaget av 15 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som installationselektriker kommer du främst att utföra service och installationer av elanläggningar hos deras kunder, som består av allt från privatkunder till industrikunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp samt utgå från hemmet med servicebil.

Om dig
Vi söker dig som är en självgående elektriker med minst 3-5 års tidigare erfarenhet från elinstallationsarbeten och har bakgrund från elutbildning på gymnasienivå. Krav på B-körkort och på flytande svenska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken och intresserad och trivs med att möta många olika människor och yrkesgrupper. Du är en person som gillar att lösa problem, initiativtagande och självständig.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Placering: Göteborg
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos kund.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.