Säljare till Work Safe! Är du vår nya Stjärna?!

Säljare till Work Safe! Är du vår nya Stjärna?!

Drivs du av tävling och är redo att satsa på en karriär inom försäljning? Work Safe söker nu fler säljare som vill vara med på en expansiv resa. Vi ger dig möjligheten att utvecklas till en av företagets bästa säljare!

Om tjänsten

På Work Safe får du chansen att göra karriär inom försäljning på ett expanderande företag med generös personalpolitik, spännande produkter och låg personalomsättning. Inledningsvis sker en väl utarbetad och genomtänkt introduktion som sedan följs upp med fortlöpande coachning/utbildning under hela din anställning.
Huvudkontoret ligger i Sollentuna. Vi tillbringar större delen av våra arbetsdagar ute hos kund i deras arbetsmiljö och visar/säljer in våra fantastiska produkter.

Vår organisation präglas av medarbetare som är glädjespridande, energiska och personliga. Vi söker dig som är likasinnad och vill vara med på vår resa att bli marknadsledande inom branschen.

Vi söker dig som är i början av, eller vill utveckla, din säljkarriär. Som person är du positiv, energisk och prestationsinriktad. Kanske har du erfarenhet av mötesbokning, telefonförsäljning eller liknande, men det viktigaste är att du har rätt inställning och viljan att lära dig.

Vi söker dig som:

  • Har en stark vilja att utvecklas inom ditt yrke och strävar efter att bli en grym säljare.
  • Är en glad person som är bra på att läsa av människor.
  • Är en person med positiv attityd, hög energi och nära till skratt.
  • Vill tjäna mer pengar än ditt nuvarande jobb.
  • Vill vara med på roliga internkonferenser med spännande resmål.
Vi erbjuder dig:
  • Ett stimulerande arbete i en expansiv organisation med höga ambitioner och mål.
  • Hög lön.
  • Möjlighet att arbeta i en positiv arbetsmiljö där man satsar på trivsel och uppskattning.
  • Vi brinner för ständig utveckling och erbjuder kontinuerliga sälj- och kompetensutbildningar för vår anställda.
  • En arbetsplats där vi vi värdesätter att ha roligt på jobbet och kontinuerligt har gemensamma aktiviteter. Däribland säljaktiviteter och internkonferenser till spännande resmål.
Känner du att ovan stämmer in på dig? Tänkte väl det! Skicka in din ansökan till oss redan idag. Intervjuer sker löpande!

Söker tjänsten gör du så snart som möjligt via ansök knappen i annonsen

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Ort: Huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Säljdistrikt över hela Sverige.

Välkommen!

Sökord: Account Manager, Säljare, Utesäljare, KAM, Försäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.worksafesverige.com/
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Work Safe har funnits sedan 2016 och har fördubblat både omsättning och personalstyrka varje år. Tack vare bolagets generösa personalpolitik attraherar bolaget säljare både från sin egen bransch och från andra branscher. Bolagets mål är att bli störst i Sverige inom första hjälpen, och har sedan start etablerat sig som det mest expansiva bolaget i branschen. Work Safe hjälper arbetsplatser runt om i Sverige att skapa en säker arbetsmiljö med hjälp av specialprodukter inom första hjälpen, som utmärker sig med sin höga kvalitet och stilrena design.

Work Safe växer snabbt och den främsta anledningen till det är bolagets extremt duktiga, ambitiösa och härliga medarbetare. Bolaget har låg personalomsättning, vilket är en stor framgångsfaktor när det kommer till upplärning och stöd för nya kollegor.