Säljare till WorkSafe i Göteborg!

Säljare till WorkSafe i Göteborg!

Drivs du av tävling och är redo att satsa på en karriär inom försäljning?

Work Safe söker nu säljare i Göteborg som vill vara med på en expansiv resa. Vi ger dig möjligheten att utvecklas till en av företagets bästa säljare!

Våra arbetsdagar tillbringar vi till största del ute hos kund i deras arbetsmiljö och visar/säljer in våra fantastiska produkter. Vi lägger alltid stor vikt i kundvården så vi får behålla kunden, på så sätt blir arbetet även lättare och lättare desto längre man har varit hos oss. Att få gå på en kund och hjälpa dom med att säkra upp deras arbetsplats med våra första hjälpen produkter är en magiska känsla.

Vi söker dig som:
  • Har en stark vilja att utvecklas inom ditt yrke och strävar efter att bli en grym säljare.
  • Är en glad person som är bra på att läsa av människor.
  • Är en person med positiv attityd, hög energi och nära till skratt.
  • Vill vara med på roliga interna konferenser med spännande resmål.
Vi erbjuder dig den högsta lönen i branschen i kombination med att få arbeta i en positiv arbetsmiljö där man satsar på tillhörighetskänsla och uppskattning.
Vi brinner för ständig utveckling och erbjuder kontinuerliga sälj- och kompetensutbildningar för vår anställda.

Vi är en arbetsplats där vi värdesätter att ha roligt på jobbet och kontinuerligt har gemensamma aktiviteter. Däribland säljaktiviteter och intern konferenser till spännande resmål.

Andra förmåner:
  • Företagsbil
  • Högt friskvårdsbidrag
  • Höga löner
  • Bra kultur
  • Säljtävlingar
  • Personlig Säljcoach
Om Ansökan
I denna rekrytering kommer vi sköta urval och intervjuer löpande - annonsen kan därför tas ner innan sista ansökningsdatum.
Skicka därför din ansökan redan idag för att vara en del av urvalet!
Ansökan skickas till Info@worksafesverige.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Account Manager, Säljare, Utesäljare, KAM, Försäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.worksafesverige.com/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Work Safe har funnits sedan 2016 och har fördubblat både omsättning och personalstyrka varje år. Tack vare bolagets generösa personalpolitik attraherar bolaget säljare både från sin egen bransch och från andra branscher. Bolagets mål är att bli störst i Sverige inom första hjälpen, och har sedan start etablerat sig som det mest expansiva bolaget i branschen. Work Safe hjälper arbetsplatser runt om i Sverige att skapa en säker arbetsmiljö med hjälp av specialprodukter inom första hjälpen, som utmärker sig med sin höga kvalitet och stilrena design.

Work Safe växer snabbt och den främsta anledningen till det är bolagets extremt duktiga, ambitiösa och härliga medarbetare. Bolaget har låg personalomsättning, vilket är en stor framgångsfaktor när det kommer till upplärning och stöd för nya kollegor.