Smart och snäll lärarvikarie till åk 1-6

Smart och snäll lärarvikarie till åk 1-6

Med Pamoja får du ett utvecklande och flexibelt jobb och möjligheten att själv styra din tid. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar (i förskola, skola, äldreomsorg, restaurang, butik och mer). Nu söker vi dig som vill jobba som klasslärare i åk 1-6 i grundskolan.

Att jobba i skola och förskola
I jobbet som vikarie ingår att genomföra undervisningen och rapportera vad du har gjort. Ofta finns en planering men ibland behöver du själv planera dagen. Då finns Pamojas utbildningshub med färdiga planeringar och tips!

Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Hjälp oss att göra en insats för barn och unga!

Om jobbet på Pamoja
Jobbet på Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) innebär att du på kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personal som behöver vara borta. Du blir alltid unikt matchad till det bästa uppdraget för just dig och som passar din profil och dina önskemål bäst. Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller välja bland uppdragen. Vår motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).

Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam som stöttar dig när du behöver före, under och efter jobbet.

Vad behöver du kunna?
Våra kunder älskar vår personal! Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Och tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter; elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag så kommer du snabbare ut i jobb).

Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och effektiv. Du söker jobb med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen ses vi. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet som vikarie innan du börjar.
Mer info
Telefon 020-113311
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://workpamoja.com
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pamoja är en smart jobbtjänst för bra folk och bra jobb. För dig som vill jobba fritt och flexibelt och för dig som behöver bra folk snabbt. Pamoja är en del av People Productions.