Inside Sales till Wolters Kluwer i Göteborg

Inside Sales till Wolters Kluwer i Göteborg

Vi på Wolters Kluwer letar efter en entusiastisk Inside Sales som kan bidra till en ökad försäljning för vårt företag!

Vill du ha ansvar för att avsluta affärer på egen hand via telefon och upprätthålla bra kundrelationer? Här får du som är effektiv i din kommunikation och har servicevana en spännande roll inom sälj. Du får egna kundkonton som du presenterar produkter och tjänster för samt ger god service och support. Ditt framtida mål som Inside Sales är att hjälpa företaget att växa genom att ta in kunder och utveckla affärer.

Wolters Kluwer är en ledande global koncern som arbetar med IT-lösningar för yrkespersoner såsom ekonomer, revisorer och företagskonsulter. Företaget erbjuder dessa kunder programvaror som underlättar och effektiviserar deras arbete. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos Wolters Kluwer arbetar du i ett team av dedikerade, professionella och trevliga kollegor! Vårt kontor är känt för sin positiva atmosfär och ligger vid Amerikaskjulet centralt i Göteborg med utsikt över vattnet.

Wolters Kluwer erbjuder kollektivavtal, föräldra- och tjänstepension samt hälsofördelar, matkuponger, flexibla arbetstider och företagshälsovård. Under sommaren får du möjlighet att korta ner din arbetsdag för att njuta mer av sommaren. Vi erbjuder också nio extra semesterdagar under året.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Kontakta befintliga och potentiella kunder för att informera dem om våra produkter och tjänster
  • Svara på frågor om systemprodukter och förstå kundernas krav och avsluta affärer
  • Ange och uppdatera kundinformation i databasen
  • Ansvara och bearbeta order på ett framgångsrikt sätt
  • Gå den "extra milen" för att möta försäljningskvoten och underlätta framtida försäljning
  • Dokumentera samtal och försäljning för egen vidareutveckling
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ansvarar för dina egna kundkonton och är bekväm med att presentera produkter och tjänster via telefon samt hantera klagomål och tvivel. Målet är att hjälpa företaget att växa genom att ta in kunder och utveckla affärer. I säljorganisationen finns 8 personer och du rapporterar till Sales Manager som också är din närmsta chef. Tjänsten är en provanställning med start enligt överenskommelse och på heltid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som innesäljare eller liknande support och kundservice. Kanske arbetar du idag inom bank och kreditbranschen och vill ta nästa steg inom försäljning. Vi ser gärna att du tidigare framgångsrikt nåt dina försäljningsmål och helst via telefon då det är ett viktigt redskap i denna roll.

Du är en person som har lätt för att lära dig nya produkter och tjänster och beskriva dem för dina kunder. Du har också förhandlingsförmåga och är villig att lösa problem och ta itu med klagomål. Vi ser samarbete som en viktig kompetens hos dig och du uppskattar att jobba i team. Du är också serviceorienterad och flexibel gällande andras önskemål och behov.

Vi ser också att du har:
  • God kunskap om relevanta datorprogram (t.ex. CRM-programvara) och telefonsystem
  • Utmärkt kunskap i svenska och engelska
  • God förmåga att kommunicera
  • Gymnasiekompetens
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/