Ordermottagare/Kundtjänstmedarbetare

Ordermottagare/Kundtjänstmedarbetare

Rollen

Vi söker för kunds räkning en Ordermottagare som främst ska ta emot order via system, e-mail och e-proc. Du kommer att hantera kontakten med beställande kunder och vårda relationen till dessa. Vidare innebär tjänsten som ordermottagare att följa upp frågor och hantera synpunkter. Du kommer att ingå i ett team som präglas av kreativitet, samarbete och hjälpsamhet.

Denna tjänst är en visstidsanställning med god möjlighet till förlängning.

Din profil

Vem är du och vad behövs för att du ska lyckas?

Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som Ordermottagare med tekniskt intresse och behärskar danska i tal och skrif förutom svenska, Kunskaper i annat nordiskt språk är ett plus.
Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån en liknande bransch och är van att arbeta med datorn som redskap. Du känner dig trygg att använda Officepaketet, främst Excel och har du vana av Navision är det meriterande.

Som person är du flexibel, effektiv och gillar utmaningar. Du trivs i en bred tjänst med ett högt tempo. Vidare är du kommunikativ, proaktiv och har en god strukturförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intresserad?

Du söker tjänsten som Ordermottagare/Kundtjänstmedarbetare genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Witre Manutan har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, Hanie Jadidi på tfn 0708-585510.
Mer info
Kontaktperson Hanie Jadidi
Telefon 0708-58 55 10
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är vi den enda leverantör man behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet.