Underkonsult, GIG:are eller Interimkonsult inom ekonomi & finans

Underkonsult, GIG:are eller Interimkonsult inom ekonomi & finans

Vi hjälper dig hitta ditt nästa interimsuppdrag! Vi på EQonomy fortsätter och bygger vår interima konsultgrupp med kvalificerade och kompetenta ekonomer. Vi har valt att definiera två olika konsultlösningar - chef eller specialist - och vi vill att du blir en del av oss.

Interim chef

En interim chef är van att snabbt sätta sig in i verksamheten och tar operativt ansvar från dag ett. Du kan driva igenom strategiskt viktiga förändringar, stabilisera en orolig organisation eller bygga upp ett helt nytt team. Interimskonsultens absoluta fokus är att hjälpa vår kund i sina utmaningar på bästa möjliga sätt. Som interimskonsult på EQonomy är du en kvalificerade ledare med dokumenterad erfarenhet och en instinktiv förmåga att kunna se vad som ska göras.

Interim specialist

Att ta in en effektiv specialist är en bra lösning när våra kunder vill göra stor skillnad på kort tid. Det kan handla om att stärka upp ett team, leda ett nischat projekt eller att på kort varsel ersätta en nyckelperson i verksamheten. För att ta uppdrag som interimskonsult på EQonomy har du dokumenterad erfarenhet från tidigare uppdrag vilket gör att du har vana av att snabbt sätta dig in i nya verksamheter. Våra kunder brukar också uppskatta att få nya ögon från någon som vet hur andra företag arbetar. Många gånger öppnar det upp för nya infallsvinklar på utveckling och förbättringar för hela verksamheten.

EQonomy är affärsområdet inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer. Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför aktiviteter och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Vi ser fram emot att få kontakt med dig.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.