Willys söker en Kampanjchef till supportkontoret i Göteborg

Willys söker en Kampanjchef till supportkontoret i Göteborg

Som kampanjchef har du det övergripande ansvaret för hela kampanjarbetet. Det innefattar ett resultat-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du fattar ekonomiska beslut inom budget, förankrar, agerar och följer upp utifrån det löpande prognosarbetet.

Kampanjhanteringen drivs utifrån bolagets och koncernens kampanjstrategi samt övergripande prioriteringar i linje med våra affärsmål. Vidare arbetar du enligt försäljningsavdelningens årsplan och samverkar löpande med övriga avdelningar och affärsområden samt butikerna och drar lärdomar och tar emot input från butiksdriften för att anpassa och förenkla arbetet i butik inom givna ramar.

Som kampanjchef initierar man kategoriöverskidande leverantörsförhandlingar av kampanjer och har det övergripande ansvaret för kampanjinvesteringar och ekonomiska ersättningar. Ansvarar för att utveckla affären och ser nya intäkter som över tid förstärker vår affärsidé - Sveriges billigaste matkasse.

I rollen ansvarar du för att utveckla varuförsörjning av kampanjflödena och prognoserna tillsammans med Dagab Logistik samt är ansvarig utgivare för flygbladen.

Som ledare skapar du laganda och verkar för en god arbetsmiljö. Du gillar att utveckla dina medarbetare och arbetar aktivt med feedback och uppföljning i vardagen. Som ledare på Willys handlar det om att vara en förebild och att leda genom värderingar, visioner och mål. Du verkar inom fyra funktioner: ledare, chef, coach och affärsdriv. Det handlar om hur du ska leda och vad du ska fokusera på och ge dina medarbetare möjlighet att ta egna beslut inom givna ramar för ett aktivt medarbetarskap.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Försäljningschef Claes Gabrielsson eller HR Partner Ann-Charlotte Schröder, 031-733 31 05 eller 031-733 38 16. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-12-11. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 220 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2021 omsatte vi över 32 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.