HR-praktikant till Willhem

HR-praktikant till Willhem

Vi söker en HR-praktikant för hösten 2018.

Vilka är vi:
HR-avdelningen på Willhem består av tre personer. Vi är ett härligt team med stort intresse för allt som rör HR-frågor och våra arbetsuppgifter spänner över de flesta områden inom personal och organisation. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Göteborg där Willhems huvudkontor är placerat. Willhem har fastigheter på 13 orter i Sverige, från Västerås i norr till Malmö i söder.

Vad innebär praktik på HR?
Du får inblick i och möjlighet att arbeta med alla förekommande uppgifter och processer inom HR-området t.ex. chefsstöd, rekrytering, arbetsrättsliga frågor, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor. Vi ser gärna att du, förutom allmänt
HR-arbete, tar dig an någon form av projekt som du driver under hösten. Rollen kommer att innebära ett tätt samarbete med både HR-chef och HR-specialister som blir handledare under praktikperioden.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som studerar personal- och arbetsvetenskapsprogrammet eller liknande och är berättigad att genomföra praktik via din utbildning. Om du är färdig med din utbildning bör du vara berättigad praktik från Arbetsförmedlingen. Som person är du social, prestigelös och tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från lågt till högt. Du har en förmåga att se till helheten och planerar ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du talar och skriver svenska mycket väl.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via http://jobb.willhem.se/ så snart som möjligt. För frågor kring praktikplatsen, kontakta nadine.heuermann@willhem.se, tel: 031-788 70 98.
Mer info
Kontaktperson Nadine Heuermann
Telefon 031-788 70 98
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Internship / Praktik
Hemsida http://www.willhem.se
Sista ansökningsdag 2 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende.

Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag.