Två verksamhetsutvecklare

Två verksamhetsutvecklare

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare.

Din roll

Vi söker nu två drivna och engagerade verksamhetsutvecklare. Som verksamhetsutvecklare hos Willhem bidrar du starkt i arbetet med att nå företagets höga mål när det gäller service och kundnöjdhet. I din roll kommer du att arbeta som ansvarig för utveckling och med förbättringsarbetet av bolagets kärnprocesser. Det innebär samarbete och beröringspunkter med stora delar av organisationen, såväl centralt på huvudkontoret som lokalt på de orter i Sverige där Willhem har verksamhet. Du kommer att ha tät kontakt med ortskontoren och en del resor ingår i tjänsten. Du rapporterar till utvecklingschef.

Huvudsakliga uppgifter är:
  • Vara processledare för kärnprocesserna uthyrning eller åtgärda (hantering av serviceärenden)
  • Driva ständiga förbättringar och arbeta med att optimera processen och kommunikationen till kunderna
  • Skapa, mäta och följa upp effektiva nyckeltal mot processerna
  • Samarbeta med övriga verksamheten för att utbyta erfarenheter och sprida ”Best practice”
  • Vara projektdeltagare och behovsställare av utvecklingsprojekt
  • Systemägandeskap för tillhörande systemstöd inom kärnprocesserna
  • Säkerställa utbildning och kompetensutveckling i våra processer och systemstöd
Du har följande kompetens:

Din utbildningsbakgrund är civilekonom eller motsvarande med kunskaper inom ekonomi, projektledning, kommunikation och kvalitetsarbete. Du har några års erfarenhet från en liknande roll där du har arbetat med verksamhetsanalys och processutveckling. Kanske har du arbetat som konsult i några år och är redo för en motsvarande roll i ett bolag. Du är van att hantera många kontaktytor, trivs med att hålla utbildningar på olika nivåer och har stort intresse och erfarenhet när det gäller systemstöd.

Du känner igen dig på nedan beskrivning:

Som person är du analytisk och har förmågan att se hur olika åtgärder och förändringar påverkar verksamheten. Du kan bryta ned strategiska frågeställningar till tydliga och konkreta mål. Ditt driv och ditt engagemang ger dig möjligheter att påverka din omgivning på ett positivt sätt och med god pedagogisk förmåga och tydlig kommunikation skapar du förtroende såväl internt som externt. Samtidigt som du är konsultativ och kan ge proaktiva råd, har du en stödjande personlighet och trivs med många kontaktytor. Du bör trivas med att arbeta i ett bolag i kontinuerlig utveckling, tillväxt och förändring och uppskatta möjligheten att få vara med och sätta avtryck.

Willhem arbetar aktivt med värdegrunden som är Värdeskapande, Affärsmässiga, Kundfokuserade, Nyskapande och Ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

Nu är det bara att söka!

Vi samarbetar med Jerrie i denna rekrytering. Du söker med CV och personligt brev via jerrie.se. För frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman, tel. 0735-40 52 62 alt. Helena.bruman@jerrie.se. Urval och intervjuer pågår under augusti.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 250 personer arbetar hos Willhem. Ägare är Första AP-fonden.