Projektutvecklare tidiga skeden

Projektutvecklare tidiga skeden

Willhem växer och har som mål att ta en ledarposition i branschen. Nyproduktionsverksamheten befinner sig i ett starkt utvecklingsskede. Nu söker vi dig som vill vara med på resan mot att bli ett av Sveriges ledande bostadsbolag genom att bidra till bolagets ambition att producera minst 250 nya hem om året till blivande bostadskunder. Avdelningen består idag av ytterligare en projektutvecklare tidiga skeden, en projektledare produktion och en nyproduktionschef. Ytterligare rekryteringar kommer att ske till avdelningen, vilket innebär en spännande möjlighet att som grupp kunna sätta er prägel på Willhems kommande nyproduktion.

Om tjänsten

Willhems ambition är att aktivt utveckla en projektportfölj som möjliggör en kontinuerlig produktion av nya hyresrätter. Projekten ska främst genomföras på de delmarknader där Willhem finns representerade. Just nu har vi ett flertal intressanta projekt på gång i tidiga skedens olika faser, från idé till pågående detaljplanearbete och projekt som är i slutskedet av detaljplanearbetet.

Huvudsakliga ansvarsområden;
  • Exploateringsprojekt från idé fram till genomförandefas.
  • Detaljplaner, exploateringsavtal och projektering för tilltänkt nyproduktion av flerbostadshus, både via förtätningsprojekt inom Willhems befintliga fastighetsportfölj samt på nyförvärvad mark.
  • Genomföra förstudier, liksom beredning av ärenden och framtagande av underlag för beslut i exploateringsnämnder och kommunstyrelser.
  • Upphandling av konsulter och entreprenör samt upprättande av projektkalkyler för tidiga skeden.
  • Kontakt med kommuner, konsulter och entreprenörer samt deltagande i markanvisnings-tävlingar och aktuella nätverk.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning från högskola med inriktning mot lantmäteri, samhällsbyggnad, väg och vatten, mark- och fastighetsjuridik eller motsvarande. Erfarenhet av tidiga skeden/ detaljplanearbete, god kunskap om bygglovs- samt detaljplaneprocessen enligt PBL krävs. Du bör även ha bred fastighets-, bygg- och anläggningsteknisk kompetens med kalkylerfarenhet. Erfarenhet från byggbranschen som projektledare eller projektutvecklare, gärna av nyproduktion, är meriterande. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som är professionell, affärsmässig och målmedveten. Du har ett starkt eget driv, en god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Mycket hög kommunikativ förmåga krävs för tjänsten liksom förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt. Att du kan prioritera, arbeta strukturerat och framförallt självständigt är egenskaper som vi värdesätter högt. Du är lyhörd, uthållig och vill vara med och påverka. För att trivas på Willhem behöver du tycka om stort eget ansvar, korta beslutsvägar och uppskatta en driven miljö.

Hos oss kommer du att arbeta på huvudkontoret i centrala Göteborg tillsammans med ett 60-tal kollegor i en öppen och prestigelös miljö. Inom ramen för ett hållbart arbetsliv erbjuder vi förmåner som ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, regelbundna trivselaktiviteter och stora möjligheter att kunna påverka din arbetsdag.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Projektutvecklare tidiga skeden passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan snarast. I den här rekryteringen samarbetar Willhem med Fasticon Kompetens.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan så snart som möjligt.

För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karina på telefon 0730-23 22 18 eller karina.andersson@fasticon.se

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.story.willhem.se