Kontorsserviceansvarig

Kontorsserviceansvarig

Willhem söker en Kontorsserviceansvarig till huvudkontoret i Göteborg. Det här är en tjänst för dig som vill skapa trivsel på kontoret och leverera en serviceupplevelse utöver det vanliga. Kontorsserviceansvarig har en viktig och central roll i att alla som kommer i kontakt med Willhem ska få ett trevligt och professionellt bemötande. Du ansvarar för alla avtal och upphandlingar samt genomför alla inköp till kontoret. Din arbetsplats är i receptionen men du kommer att ha en rörlig roll med ansvar för kontorets gemensamma utrymmen.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar:
  • Välkomna våra besökare och svara på inkommande telefonsamtal till kontorets växel
  • Budgetansvar för inköp till kontoret
  • Avtalsansvarig för befintliga avtal med leverantörer avseende kontoret
  • Ansvara för inköp till kontoret avseende kontorsmaterial, städtjänster, köksinventarier med mera
  • Ta in offerter, omförhandla avtal och upphandla nya leverantörer vid behov
  • Kontaktperson mot leverantörer och förvaltningsbolag
  • Dagligen se över och iordningställa kontorslokaler och allmänna ytor
  • Tillse att det finns fungerande konferensteknik i konferensrummen
  • Support vid konferensbokningar, catering och event
För att vara rätt och trivas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbete inom service och administration, gärna som receptionist. Du har erfarenhet av kontorsinköp och leverantörskontakter. Du har ekonomiskt förståelse och det är meriterande om du har erfarenhet av att ta in och utvärdera offerter eller göra mindre upphandlingar. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom inköp/ekonomi eller liknande. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska samt att du är van användare av Officepaketet. Det är meriterande med erfarenhet av växelsystem och CRM-system.

Den här tjänsten passar dig som har en passion för service och som trivs allra bäst när du får hjälpa andra, oavsett om det är externa kunder eller kollegorna internt. Du är en driven och självgående person som är noggrann och bra på att organisera och planera. Du är proaktiv och ser vad som behöver göras och ligger ofta steget före. Du trivs med eget ansvar och att utvecklas i rollen. Willhem är ett bolag i ständig utveckling och förändring och därför är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö. Tjänsten är på heltid med fasta arbetstider mellan kl 8.00-17.00

Rekryteringen sker i samarbete med Jerrie. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Sista ansökningsdag är den 20 juni. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson på sabina.svensson@jerrie.se eller 073-5001387
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 20 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 250 personer arbetar hos Willhem. Ägare är Första AP-fonden.