IT-tjänsteägare Drift & Infrastruktur till Willhem, Göteborg

IT-tjänsteägare Drift & Infrastruktur till Willhem, Göteborg

Snabbfakta
Med våra drygt 26 000 lägenheter och verksamhet på 13 orter är vi ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige. Vi har sedan starten 2011 haft en fantastisk tillväxt och en positiv utveckling. Hos oss får du arbeta på ett bolag i kontinuerlig utveckling och förändring, där det finns gott om plats för nya idéer. Tycker du att det är stimulerande att ta eget ansvar och vill vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar? Då kan det här vara rätt jobb för dig!

Om rollen
Vi har en mindre IT-avdelning med både outsourcad IT-drift och olika molntjänster. IT-avdelningen är beställarinriktad där utförandet görs till största delen av deras leverantörer. I den här rollen är dina huvudsakliga ansvarsområden att vara teknisk beställare och sakkunnig inom IT-drift. Det innebär att agera tekniskt stöd/problemlösning och motpart till andra på IT, inom verksamheten samt mot våra IT-leverantörer. Våra plattformar inkluderar outsourcad drift (på bl.a. Microsoft, VMware och Citrix), Microsoft Azure, Microsoft 365, EPI on site och EPI-molntjänster. Tjänsten innebär även ett ansvar för IT-säkerheten samt arbete med integrationslösningar baserade på Microsofts integrationstjänster. Du kommer också att ge support och vara delaktig i aktuella projekt kopplat till Willhems digitaliseringsresa inom bl.a. molnet, moderna integrationslösningar och IoT i fastigheter.

Din profil
Vi söker dig som är van vid att driva dialog, kravställa och utveckla relationer med leverantörer. Troligen har du erfarenhet från IT-driftsmiljö inhouse eller hos en IT-driftsleverantör. Vi ser gärna att du har utbildning eller certifiering inom ITIL, IT-säkerhet och Microsoft 365 etc. Du har också en relevant akademisk examen. Du är obehindrad i svenska som är vårat arbetsspråk samt förväntas ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift. För att trivas i rollen ser vi att du är en lösningsfokuserad person som har ett starkt eget driv. Du har god kommunikativ förmåga och är mån om att skapa goda relationer och samarbeten såväl internt som externt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Att ansöka via Jerrie
I den här rekryteringen samarbetar Willhem med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 21 oktober.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 21 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 270 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 42 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer på oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se