Fastighetsutvecklare energiprojekt till Willhem, Göteborg

Fastighetsutvecklare energiprojekt till Willhem, Göteborg

Willhem har genom förvärv och nybyggnationer haft en fantastisk tillväxtresa och vår ambition är att vara det ledande privata bostadsbolaget.

Nu söker vi en fastighetsutvecklare som vill vara med och utmana branschen genom att hitta de effektivaste och smartaste energilösningarna. Det handlar om att utveckla bostäder som reglerar värme och ventilation automatiskt, som felanmäler och lagar sig själva - och som dessutom berättar om det för sina hyresgäster.

Vi på Willhem har som mål att halvera vår energiförbrukning och ta en ledarposition inom hållbar utveckling. Vi har helt enkelt bestämt oss för att göra skillnad. Nu söker vi dig som vill vara med på resan mot att bli Sveriges ledande bostadsbolag.

Rollen

Som fastighetsutvecklare energiprojekt ansvarar du tillsammans med en kollega för att driva, utveckla och kvalitetssäkra fastighetsrelaterade frågor inom energi och hållbarhet. Ditt ansvar är att proaktivt utveckla koncept, process och efterlevnaden inom energi- och fastighetsteknikområdena där du har en styrande och samordnande roll gentemot interna projektledare på orterna, samt de externa projektcheferna som är kopplade till projekten.

Du känner igen dig på följande

För den här rollen söker vi dig som har flera års erfarenhet från branschen och erfarenhet av styrning av projektgenomförande. Du får gärna ha den praktiska bakgrunden med dig i bagaget och i övrigt generellt goda kunskaper inom energi och media, fastighetsteknik, processutveckling och energieffektivisering. Troligen har du Högskola/universitetsutbildning inom energi- och/eller fastighetsområdet.

Självklart har du passion för energi- och teknikfrågor och gillar att utmana invanda tankesätt. Det viktiga är hur du tänker och hur du kan få våra hus och lägenheter att bli lika eller ännu mer energisnåla som nybyggda hus. Som person är du handlingskraftig och får saker att hända. Du behöver också vara analytisk och ha förmågan att tänka strategiskt. Du har ett konsultativt arbetssätt, är metodisk och framförallt har du en förmåga att tänka utanför ramarna. För att trivas på Willhem behöver du tycka om stort eget ansvar, korta beslutsvägar och en driven miljö.

Ansökan
Välkommen med CV och personligt brev via www.jerrie.se. För frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735-40 52 62. Ansök gärna så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och intervjuer, dock senast den 7 april.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 7 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Vi äger och förvaltar cirka 26 000 hyreslägenheter och finns på 13 orter. Willhem driver verksamheten långsiktigt och präglas av viljan att vara värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Vi jobbar för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Vår ägare är Första AP-fonden. Hos oss kommer du att arbeta på huvudkontoret i centrala Göteborg tillsammans med ett 60-tal kollegor i en öppen och prestigelös miljö. Inom ramen för ett hållbart arbetsliv erbjuder vi förmåner som ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, regelbundna trivselaktiviteter och stora möjligheter att kunna påverka din arbetsdag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på http://story.willhem.se/