Engagerad B-chaufför

Engagerad B-chaufför

Ger du alltid 110 %? Har du erfarenhet av distribution och stadskörning?

Då har du hittat rätt! Vi på Widriksson har funnits sedan 1953, vi levererar till allt och alla inom Storgöteborg och lite till.

Vi letar efter chaufförer som ger det där lilla extra, som vet allt om kundservice och som alltid levererar med ett leende.

Arbetsuppgifter:

Du kommer arbeta med distributionskörningar i Göteborgsområdet. Du arbetar både med lastning och lossning utav känsligt gods. Du kör självständigt godset till olika områden och olika avdelningar på respektive stopp.

Du kommer få en introduktion i hur rutterna är uppbyggda och hur godshanteringen ska ske. Till din hjälp har du en aktiv trafikledning som stöttar i den dagliga verksamheten.

Din profil:

Du ska vara utåtriktad, seriös och effektiv.

Rollen ställer stora krav på självständighet och frihet under ansvar. Vi sätter därför extra värde på din förmåga att hantera oförutsedda händelser och säkerställa att våra kunder får sina varor i tid. Vår pålitlighet är en av Widrikssons styrkor.

B-körkort och god körvana är ett måste, liksom god svenska i tal och skrift.

Då vi arbetar med digital scanning krävs att du har en grundläggande systemvana.

Omfattning: 60%

Start: Omgående

Lön: Enligt kollektivavtal

Arbetstider: 04.00-ca 09.00

Arbetsplats: I detta uppdrag kommer du utgå från våra lokaler i Bäckebol

Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterat löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Widriksson Logistik är ett distributionsföretag med verksamhet i Stockholm och Göteborg som fokuserar på last mile-distribution. Genom att kombinera mångårig erfarenhet och hållbarhetsfokus med ny teknik har Widriksson en tydlig tillväxtstrategi. Widriksson Logistik AB omsätter drygt 200 MSEK och har en vagnpark på omkring 140 fordon som samtliga körs på fossilfria bränslen.