Takläggare/Tätskiktsmontör

Takläggare/Tätskiktsmontör

Är Du en person med känsla för service och gillar varierande arbeten?

Wicote växer och med detta ökar vårt behov av personal som behärskar tätskikt som duk och papp. Hos oss finns stora projekt där Du arbetar längre på samma projekt/arbetsplats samt en serviceavdelning där vi hanterat akuta läckage och mindre jobb som exempelvis takläggning och tätningar på villor och garage mm. Personal behövs till både stora och små projekt.

Är Du den vi söker?

Till de stora projekten söker vi Dig som har erfarenhet av och trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du har vana av att arbeta med olika tätskikt, tycker om att arbeta ute i alla väder och trivs på hög höjd.

Till serviceavdelningen söker vi Dig som har en hög servicenivå, är noggrann och van att ta eget ansvar. Du trivs med att lösa problem och har lätt för att prata med kunder. Har vana av att arbeta med olika tätskiktsmaterial.

Din bakgrund och egenskaper:
Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du är noggrann, ansvarsfull och har ett bra och tryggt säkerhetstänk eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.
Vi tror att Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att Du har "heta arbeten" utbildning samt utbildning i säkra lyft. B-körkort är ett krav och yrkesbevis är meriterande.

Om Wicote:
För Dig som brinner för service och teamwork samt har ett särskilt intresse för tätskikt är Wicote den ultimata arbetsplatsen som har mycket att erbjuda Dig som anställd. Vi är måna om att skapa ett trivsamt och utvecklande arbetsklimat. Med anställda som är engagerade och får utrymme att växa har vi skapat en bred expertis. Som medarbetare hos Wicote erbjuds du kompetensutveckling, hälsovård, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring (efter sex månaders anställning) samt kollektivavtal med Byggnads och Unionen

Tillträde: Löpande

Har Du frågor om tjänsten, är Du varmt välkommen att kontakta Anna Barck, 070-256 14 66

Information:
Ansökan med CV och personligt brev skickas med e-post till anna.barck@wicote.se

Besök gärna vår hemsida: www.wicote.se
Mer info
Kontaktperson Anna Barck
Telefon +46702561466
Email Mejla Anna Barck
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wicote.se
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med mer än 30 års erfarenhet är vi riktiga tätskiktsnördar och experter på taktäckning av låglutande tak och montering av tätskikt för terrass, p-däck och pool.

Bland våra kunder finns såväl privat- som företagskunder. De senare består till stor del av fastighetsägare och byggentreprenörer som ofta anlitar oss för takläggning på industribyggnader, tätskikt i parkeringshus och renoveringar av terrasser. För våra privatkunder gäller det ofta tätskikt för garagetak, radhustak, villatak, terrasser eller pooler.

Besök gärna vår hemsida: www.wicote.se