Junior systemutvecklare till vårt A-team i Göteborg

Junior systemutvecklare till vårt A-team i Göteborg

Om jobbet

Vill du ha en bred utvecklarroll med en stor portion frihet under ansvar?
Lockas du av att jobba i ett självgående team och har chansen att påverka – såväl din egen – som bolagets fortsatta utveckling? Söka dig till oss som systemutvecklare
!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta brett med utveckling av företagsgruppens gemensamma affärssystem och stödsystem. Du blir en del av ett team bestående av 4 stycken systemutvecklare i Göteborg, 4 stycken i Stockholm och 2 stycken i Polen. Rollen är främst inriktad mot frontend, men även utveckling i backend förekommer.

Din profil

Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och ser systemutveckling som ett ständigt lärande. Vi tror också att du har ett par års erfarenhet inom följande tekniker:
  • PHP
  • MYSQL
  • JAVA
Som person bör du vara nyfiken och kreativ. Du är självgående och trivs med att jobba i team.

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag.

Du kan se fram emot en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart är det viktigt att du som medarbetare trivs på jobbet, därför är dina önskemål och idéer alltid välkomna.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan och bli en del i vårt A-team.

* Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryterings säljare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weblink.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Weblink IP Phone AB är en del av InfraCom Group (www.infracomgroup.se) och har sedan starten 2000 fortsatt att växa. Idag har vi kunder över hela världen och befinner sig i ett expansivt skede. Vi hjälper tusentals företag att förenkla sin IT och telefonilösningar genom att flytta dem till molnet. Med en egen plattform kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila plattformar med snabb support.