Transportplanerare till Weber Saint-Gobain

Transportplanerare till Weber Saint-Gobain

Vi söker nu en transportplanerare till avdelningen Supply Chain för företaget Weber Saint-Gobain. Har du erfarenhet av transportplanering och/eller transportadministration samt ett par års arbetslivserfarenhet finns nu möjligheten att ta ett nytt steg i karriären!

Dina arbetsuppgifter

Som transportplanerare hos Weber kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Transportplanering och bokning av frakt.
  • Utredning och uppföljning av transportörernas tjänster.
  • Hantering av transportreklamationer.
  • Administration och kontroll av fakturor.
  • Hålla dialog med transportörerna gällande kvalitet och förbättringsförslag.
I rollen som transportplanerare blir dina viktigaste interna kontaktytor Webers olika enheter och deras logistik- samt produktionspersonal. Du kommer även ha mycket kontakt med Webers kundavdelning därför ser vi att du har en god social förmåga. Tjänsten är på heltid med omgående start och arbetstiderna är 7-16.

Din profil

Vi söker dig som har en färdigställd gymnasieutbildning, men har du en eftergymnasial utbildning inom logistik ser vi detta som meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av TA-system och/eller SAP men det är inget krav. Engelska är koncernspråk på Weber så du behöver behärska språket i tal och skrift. Som person tror vi att du trivs i en social miljö, du är ansvarstagande och visar engagemang i ditt arbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Weber Saint-Gobain är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. Weber erbjuder innovativa lösningar och tjänster baserade på det vinnande konceptet med djup lokal kännedom och internationell erfarenhet. Företaget genomsyras av en tydlig innovationsanda där kundens upplevelse och behov står i centrum. Weber vill skapa ett team som fokuserar på leverans och transportplanering. Detta för att förbättra leveranssäkerhet till våra kunder.