Marknads- och kommunikationschef

Marknads- och kommunikationschef

WeSupero befinner sig i en expansiv fas och söker nu en marknads- och kommunikationschef som vill vara med och ta en ledande roll i att utveckla oss till den mest relevanta och uppskattade mediekanalen inom employer branding, jobb, karriär och erbjudanden för universitets- och högskolestuderande. Vi står nu inför en spännande tillväxtresa med nya digitala tjänster och geografisk expansion där du kommer ha en nyckelroll i hur våra produkter och tjänster utformas.

Tjänsten kan vara belägen antingen vid vårt kontor i Strängnäs eller i Göteborg.

Positionen som marknads- och kommunikationschef är ny inom bolaget så du kommer ha stor påverkan i hur tjänsten utformas, men arbetsuppgifter som vi idag ser ingår är:

Marknad
 • Utveckla och implementera vår marknadsföringsstrategi.

 • Vårda och utveckla våra varumärken och kärnvärden.

 • Utveckla och driva effektiva marknadsföringskampanjer mot hög konvertering och ROI.
 • Uppföljning och analys av budskap, kampanjer, kanaler för ett kontinuerligt lärande och maximal tillväxt.

 • Driva och utveckla bolagets förmåga inom SEO, SEM, sociala medier, affiliate, influencers, annonsering, etc.

Innehåll & Kommunikation
 • Ansvara för utformningen och vårt kommunikationsspråk i våra mediekanaler.
 • Utveckla våra budskap, i nära samarbete med våra kunder, i alla våra kanaler för önskade effekter i målgruppen.
 • Bygga och utveckla informationsflödet med interna och externa resurser.

 • Egen innehållsproduktion (intervjuer, copy, rewrite, layout, publicering, mm)

Layout
 • Ansvara för bolagets grafiska profil.
 • Ansvara för den grafiska utformningen av våra print- och webmedier.
 • Marknadsförings- och säljmaterial samt trycksaker

System
 • Behärska Google Analytics, Adwords och Adsense, samt Facebook Business Manager, Photoshop, InDesign, Wordpress och Mailchimp eller motsvarande system.
Personalansvar
 • Leda och koordinera arbetet för våra medarbetare inom marknadsföring, copy och design.
Personlig profil

Du arbetar troligen i en motsvarande tjänst idag och har fler års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Du har en akademisk utbildning från universitet eller högskola inom relevant område. Du behärskar både det strategiska arbetet och det rent operativa och gillar att blanda de båda delarna i ditt dagliga arbete. Du har erfarenhet från både print- och webbkanaler och är duktig på att skapa framgångsrika marknadsföringskampanjer, samt är en van upphandlare av marknadsföring. Du har också en stark förmåga att skapa intressanta texter för olika syften. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Har du erfarenhet av employer branding, digitaliseringsprocesser, kommunikation mot millennials och
CSR-arbete är det starkt meriterande.

Som person är du ambitiös, driven och självgående.
Du tar eget ansvar i att utveckla ditt område och dina resultat. Du är kreativ, gillar att driva projekt och arbetar strukturerat.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi som arbetar på kontoret delar alla uppfattningen att vi alltid ställer upp för varandra och har en stark teamkänsla. Vi arbetar med stor frihet och engagemang inom tydliga ramar som alla kan påverka. Vi är kreativa, lösningsorienterade och proaktiva. Vi har kul ihop, uppmuntrar varandra och skrattar tillsammans. Våra ledord är Gemenskap – Glädje – Utveckling – Spänning.

Ansök

Skicka CV och personligt brev till career@wesupero.com så kanske vi ses redan i juli. Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden. Uppstart beräknas till augusti eller anpassad till din situation. Frågor kan du gärna ta direkt med Robert Spethz, robert@wesupero.com eller på telefon 0722-514 202.
Mer info
Kontaktperson Robert Spethz
Telefon 0722-514 202
Email Mejla Robert Spethz
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 sept (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WeSupero AB har målet inställt på att bli den ledande kommunikations- och marknadsföringskanalen för företag som vill nå landets högskole- och universitetsstuderande. Vi är på spännande tillväxtresa med nya digitala tjänster och geografisk expansion. WeSupero erbjuder ett omväxlande arbete i energifylld miljö med passionerade och målinriktade kollegor. Vi är etablerade med våra produkter och tjänster på 20 orter. Just nu sker tillväxt på nya orter där alla medarbetare gemensamt samverkar i tillväxten.