IT-Projektledare, Göteborg

IT-Projektledare, Göteborg

IT-Projektledare
Göteborg

Nu söker vi en IT-Projektledare som brinner för att vara med i det tidiga skedet, arbeta nära våra kunder och som vill vara delaktig i att ta fram arkitekturen för att leda den till implementation. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknologiska lösningar i framkant för IT drift och systemutveckling med ett grepp om helheten. Förutom en roll som ger dig ett stort inflytande på den dagliga verksamheten kommer du att få arbeta i ett företag fullt med framåtanda, energi och hög kompetens. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg med 20 medarbetare.

"Mitt namn är Admir och jag började hos WCOM 2015. Jag arbetade initialt med att ta emot support-samtal och driftärenden, idag second line och delvis third line ärenden och jag besöker även våra kunder för att hjälpa dem direkta på plats. WCOM är en kundorienterad, familjär och givande arbetsmiljö där teamet består av lösningsskickliga och kompetenta kollegor. Hos WCOM är man uppskattad och erbjuds utmaningar med varierande uppdrag vilket gör att ena dagen inte är den andra lik. Utvecklingsmöjligheterna är kort och gott oändliga. Det är bara ens personliga driv som sätter gränserna och stödet från teamet finns där oavsett projekt/uppdrag. Man satsar helhjärtat på effektivisering, optimering, samarbete och att skapa IT-lösningar. Det märks att det är A och O hos WCOM för att de vill hela tiden att både företaget och medarbetarna utvecklas. Här får man dessutom chansen att ur ett brett perspektiv prova på diverse roller för att hitta den roll som passar en bäst. Allt från projektledare, systemtekniker, supporttekniker, systemadministratör till programmerare. Jag ser ljust på framtiden!"

Arbetsuppgifter
Som IT-Projektledare kommer du att leda leverans och utvecklingsprojekt inom traditionell IT för kontor och handel men också kundspecifika projekt inom olika branscher där du,
 • Medverkar i säljmöten, förstudier, tar fram offerter, förslag till lösningar och arkitektur
 • Samarbetar med företagets specialister och utvecklare
 • Leder projektgrupper om en till fem personer
 • Utvecklar och förbättrar processer och projektmetodiken
 • Bevakar branschen och håller dig uppdaterad med den tekniska utvecklingen
 • Rapporterar direkt till vår VD
Din bakgrund
 • Erfarenhet av att implementera komplexa och verksamhetskritiska IT system
 • Kunskap inom molntjänster som t ex Microsoft Azure och Office365, infrastruktur och ser möjligheterna med SaaS tjänster
 • Kunskap inom projektmetodik
 • Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
 • Van att arbeta i hela leveranskedjan från första möte med kund till slutförd leverans
 • Erfarenhet av att arbeta självständigt och av att leda andra, delegerar gärna
Din profil
För att lyckas i din roll tror vi att du är utåtriktad, handlingskraftig med en förmåga att se helheter, men du kan också se funktioner och lösningar på djupet. Vidare är du strukturerad, en god organisatör och är duktig på att coacha andra och skapa energi genom ditt sätt att kommunicera och vara. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt
För mer information eller frågor om tjänsten kontakta Rickard Wanderydz, ricwan@wcom.se (endast frågor/ansök via länken nedan) eller om ni har frågor om rekryteringsprocessen Mattias Lyckberg, 0733 336080 på Intenso Teknikrekytering AB.

Ansökan
Vänligen ansök snarast då urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

WCOM har utvecklats mycket starkt de senaste åren, vad gäller antal anställda, omsättning, samlad kompetens och teknik. Vår styrka är allt från strategisk rådgivning, projektledning, utveckling och konsulttjänster till mindre anpassningar eller komplett skräddarsydda lösningar. Våra kunder växer och vi behöver bredda med ytterligare målfokuserade, nyfikna, nytänkande och erfarna personer.Vi utmärker oss från andra konsultbolag genom att vi "är" hela eller delar av IT-avdelningen hos våra kunder och jobbar enbart med långsiktiga samarbeten och djup verksamhetskunskap. Idag är vi 20 anställda. Läs mer om oss på www.wcom.se

Sökord IT-Projektledare, IT-Operations, IT-Management, Systemarkitekt, Teknisk Projektledare, Devops
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 dec (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.