.NET utvecklare, Göteborg

.NET utvecklare, Göteborg

.NET utvecklare
Göteborg

Nu söker vi en .NET utvecklare som brinner för att arbeta nära kunden och som vill vara delaktig i att ta fram lösningen tillsammans med kollegorna. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknologiska lösningar i framkant för IT drift och systemutveckling med ett grepp om helheten. Förutom en roll som ger dig möjlighet att få arbeta med en stor variation av utvecklingsprojekt kommer du att få arbeta i ett företag fullt med framåtanda, energi och hög kompetens. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg med 20 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som .NET utvecklare hos WCOM kommer du att arbeta med teknik i framkant men också de lösningar som anpassas bäst efter kundens nuvarande system och plattform.
  • Leda utvecklings- och kundprojekt inom ditt kompetensområde
  • Skräddarsy lösningar, arkitektur från grunden eller vidareutveckling av befintliga system
  • Systemintegration och systemutveckling
  • Nätverka internt, sprida kunskap, motivera övriga programmerare
Din profil
  • Gedigen erfarenhet av systemutveckling
  • Bred och längre erfarenhet av t ex C#, MSSQL, WPF, ASP.NET, MVC, Xamarin, Azure
  • Minst 5 års erfarenhet av utveckling inom .NET och SQL Server
  • IT utbildning på eftergymnasial nivå
Som person är du teknisk innovativ, utvecklingsorienterad, affärsmässig och ser som vi på WCOM en stor nytta med att skräddarsy lösningar för kunden genom att till så stor del som möjligt utnyttja, vidare utveckla eller anpassa kundens befintliga lösningar.

Kontakt
För mer information eller frågor om tjänsten kontakta Mattias Karlsson, matkar@wcom.se (endast frågor/ansök via länken nedan) eller om ni har frågor om rekryteringsprocessen Mattias Lyckberg, 0733 336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Vänligen ansök snarast då urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

WCOM har utvecklats mycket starkt de senaste åren, vad gäller antal anställda, omsättning, samlad kompetens och teknik. Vår styrka är allt från strategisk rådgivning, projektledning, utveckling och konsulttjänster till mindre anpassningar eller komplett skräddarsydda lösningar. Våra kunder växer och vi behöver bredda med ytterligare målfokuserade, nyfikna, nytänkande och erfarna personer. Vi utmärker oss från andra konsultbolag genom att vi "är" hela eller delar av IT-avdelningen hos våra kunder och jobbar enbart med långsiktiga samarbeten och djup verksamhetskunskap. Idag är vi 20 anställda. Läs mer om oss på www.wcom.se

Sökord frontend, systemutvecklare, programmerare, SQL, C#, .NET
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.