Part Time Brand Ambassadors sökes i Göteborg

Part Time Brand Ambassadors sökes i Göteborg

Har du ett genuint intresse för mötet med andra människor? Är du utåtriktad, social och gillar att utmana dig själv? Vill du arbeta med några av världens ledande märken? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Just nu söker vi nya deltidsanställda.

Vi på WaveCrest/Brandiators har över 20 års erfarenhet av att leverera Field Marketing-tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Du blir en del av en verksamhet som växer för fullt och vi är aktiva i hela Norden. Vi på WaveCrest finner stolthet i att alltid leverera det bästa för våra kunder och ständigt se till att utveckla våra medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som Brand Ambassador hos Wave Crest kommer du att vara ansiktet utåt för några av världens ledande märken!

Dina arbetsuppgifter är att utföra demonstrationer av produkter i butik, inspirera samt skapa minnesvärda upplevelser för konsumenterna. Vi tror därför att du är en god kommunikatör som trivs med att vägleda kunderna och driva försäljning. Arbetet innebär också en möjlighet att jobba på olika evenemang, mässor, festivaler och konserter.

Vad vi erbjuder
Förutom fast timlön, kommer du att vara en del av ett företag där engagemang och driv är våra ledord. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina färdigheter och få gå kurser i marknadsföring, försäljning och presentationsteknik. Du får också chansen att följa marknadsutvecklingen inom Retail genom de praktiska erfarenheter du får hos oss samt att du får en förståelse för hur ledande märken säljer sina produkter.

Den sociala miljön är väldigt viktig hos oss på WaveCrest. Du ingår i ett team av energiska kollegor som är prestigelösa och har en vilja att ständigt utvecklas. Du har möjlighet att delta i olika sociala evenemang och nätverksgrupper. Jobbet som Brand Ambassador är mycket flexibelt och passar därför perfekt för dig som student.

Vem är du?
Vi söker dig som är energisk och utåtriktad med massor av eget driv. Du gillar att utmanas och är en härlig kollega som är duktig på att bygga relationer. Vidare är det viktigt för oss att du är ansvarsfull, resultatorienterad, serviceinriktad och vet hur man arbetar självständigt. Du arbetar en-två dagar i veckan i genomsnitt. Vi tillhandahåller en grundlig utbildning för just ditt märke och du behöver inte ha några speciella tekniska kunskaper från början. .

Något för dig? Hör av dig!

Vi söker nya medarbetare i Göteborg, Stockholm, Uppsala, Örebro, Karlstadt, Luleå

Har du frågor om jobbet kan du kontakta Christina Nielsen via e-post christina.nielsen@wave-crest.io eller telefon +45 25 35 70 21
Mer info
Kontaktperson Christina Nielsen
Telefon +45 25 35 70 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A place for talented people
Those who are brave and curious and strive for the best version of themselves should be part of WaveCrest. Here we want to enable people to reach their full potential. People are everything to us and we believe that as valuable as we are as individuals, we are exponentially more valuable when aligned and working together.