VI söker 2 Sushikockar till restaurang 2 hållplatser från Liseberg

VI söker 2 Sushikockar till restaurang 2 hållplatser från Liseberg

Krokslätt är ett område i Göteborg som just nu expanderar i snabbt takt. Nya bostäder blir klara i ett rasande tempo. Vi är med från start med en bred restaurangverksamhet som omfattar frukost, lunch, middag och kvartersbar.
Vi finns i komplexet Mektagonen som ligger på Mölndalsvägen där vi serverar frukost till boende i lägenhetshotellet Best Western Hotel som vi delar lobby med. I vår matsal med plats för 200 gäster serverar vi lunch till de många företag som ligger längs med Mölndalsån. Under eftermiddag och kväll har vår restaurang och kvartersbar öppet med kvällsmeny och bar.

Vi ska bli Krokslätts nya och självklara plats för möte och mat. För att lyckas med det utökar vi med en sushiservering. Vi söker två skickliga och självgående sushikockar. Ni kommer att dela på en egen avdelning i Restaurang Mektagonen med fullt ansvar för er bit av verksamheten. Sushi på Mektagonen har öppet 11-22.

ARBETSUPPGIFTER:
  • Välja ut färsk frukt och grönsaker tex. avocado, mango, gurka som används till sushi. Bereda ingredienserna och rå fisk och tillreda en komplett sushimeny med alla typer av sushi, maki, nigiri och sashimi.
  • Hantera och laga sushitillbehör som ingefära, risvinäger, wasabi och soya. Koka ris. Tillreda soppor, sallader och aptitretare i Japansk stil.
  • Samarbeta och koordinera med våra övriga delar av restaurangen. Kundkontakt med öron öppna för ev. allergier och speciella önskemål från kunder.
  • Ansvara för varulager i anslutning till sushiverksamheten och beställa nya varor.
  • Komma med idéer och nya spännande recept på rätter i menyn.
  • Hålla en oklanderlig hygien i samband med all mat och varuhantering.

KVALIFIKATIONER:
Erfarenhet av tillagning av sushi. Referenser från tidigare anställning från sushirestaurang. Goda kunskaper i sushiteknik och beredningar av sushirätter.
God lagkänsla. Möjlighet att arbeta kvällar och helger. Betyg från restaurangutbildning är ett plus.
Goda kunskaper i Svenska är ett krav, kunskaper i Engelska är en merit.

Mer om oss på http://restaurangmektagonen.se och http://kwartersbaren.se.
Mer info
Kontaktperson Mikael Brännvall
Telefon 0703-555077
Email Mejla Mikael Brännvall
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://matopotatis.se
Sista ansökningsdag 18 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Restaurang Mektagonen och Kwartersbaren är en del av företaget Walter & Wictor Förvaltning AB. Under Walter & Wiktors paraply finns även lunch och cateringföretaget Mat & Potatis i Hisings Backa.