Operativ Chef till Wallstreet Media i Göteborg

Operativ Chef till Wallstreet Media i Göteborg

Som operativ chef driver du utvecklingsarbetet för fortsatt lönsam tillväxt där du tar greppet om den digitala utvecklingen och odlar starka befintliga och nya affärsrelationer. Du ansvarar för såväl resultat, utveckling som drift av verksamheten. Rollen innebär övergripande ansvar för 15 medarbetare varav två direktrapporterande chefer. Du skall leda verksamheten genom god planering, stimulerande mål samt motiverande uppföljning och nyckeltal. Du rapporterar till Stampens VD, ingår i ledningsgruppen och bidrar till både operativ och strategisk planering och affärsutveckling, t ex mot kunder men även fokus på synergier med övriga bolag inom koncernen.

Ansvar och arbetsuppgifter:
  • Organisera, planera och utveckla Wallstreet för att uppnå fastställda mål i affärsplan och budget
  • Beslutsunderlag, budget, uppföljning av ekonomi och rapportering till VD
  • Personalansvar och utveckling av organisationen
  • Proaktivt söka nya affärsområden/möjligheter
  • Förhandla och teckna avtal med leverantörer
  • Kontinuerligt utveckla och effektivisera processer
  • Omvärldsbevakning inom marknadsföring, kommunikation och digital transformation
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som försäljningschef/direktör från säljbolag, helst från konkurrensutsatta branscher som telecom, media eller försäkring, och du trivs med att arbeta nära kunden och affären. Du har haft personal-, budget- och resultatansvar. Du har troligen akademisk utbildning inom ekonomi och uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är en fördel med erfarenhet från digitala produkter och tjänster om du har varit med i omställningen från analog till digital affär. Som ledare är du trygg och coachande med ett starkt driv och passion som entusiasmerar andra och får dina medarbetare att trivas och utvecklas. Som person är du kommunikativ, uthållig och tävlingsinriktad och du har en naturlig förmåga att leda, planera och organisera både dig själv och andra. Du har mycket energi och är starkt lösningsorienterad.

Välkommen med din ansökan med CV och brev på www.maquire.se . Urval och intervjuer pågår. För ytterligare information kontakta Mia Roos 0723-28 22 53 eller Åse Torbjär Granath 0763-38 87 97.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wallstreet Media AB grundades 2002, och är ett mediebolag som har fullt fokus på utomhusreklam inom kollektivtrafiken. De har idag 15 anställda och en omsättning på 110 MSEK med god lönsamhet och ambitiösa framtidsplaner. Wallstreet Media är ett renodlat säljbolag och finns i Stockholm, Göteborg. De största avtalen är med SL, Västtrafik och Flygbussarna. Stampenkoncernen är delägare sedan 2012. För mer information besök www.wallstreetmedia.se.